1

Téma: Jde to dohromady

Chtěl jsem se zeptat jestli je dobrý vrážet peníze do MR-02 a jestli by šlo  z toho udělat drift car, popřípadě co mám koupit. Chci je zdit kategorii standart takže nebudu vrážet prachy do elektroniky spíš do gum tlumičů atd. . Prostě drift doma na vyblbnutí, ale aby stačilo převzout gumy a hurá na závod. Díky za info

2

Re: Jde to dohromady

Co jsem se dival, tak se s MiniZ v zahranici driftuje, ale pouziva se na to novy podvozek AWD s nahonem na vsechny 4. O tom ale nevim, zda se jezdi na ceskych zavodech - zda je povolen.  Na MiniZ se prodava i specialni sada driftovacich pneu.

3

Chtěl jsem se zeptat jestli je dobrý vrážet peníze do MR-02 a jestli by šlo  z toho udělat drift car, popřípadě co mám koupit. Chci je zdit kategorii standart takže nebudu vrážet prachy do elektroniky spíš do gum tlumičů atd. . Prostě drift doma na vyblbnutí, ale aby stačilo převzout gumy a hurá na závod. Díky za info

No nevim, jak se bude se zadohrabem diftovat, spis to bude hra na pretacovanou. Dale si nejsem jist, jestli ty drift kola co se prodavaji na AWD maji stejny rozmer jako mr02 roll

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T

4

Ano na drift je třeba čtyřkolka a v čechách jsem to jezdit nikoho neviděl a neslyšel o tom. V německu to jezdí...

5

Pro mini-ztkaře  a drfťáky nutnost se mrknout!! lol http://www.youtube.com/watch?v=SxPPKvmvJSg