1

Téma: Kyosho PureTen Alpha III

Cokoliv o tomto podvozku:) Vase nazory,uspechy,problemy...atd.:)

2

Re: Kyosho PureTen Alpha III

Byslste nekdo uz s timhle podvokem na zavodech? Rally,on-road? Nebo drift?:)
http://www.rc-modely.cz/product_info.php/cPath/38_55/products_id/96

3

Jel jsem s ním jednou drift (který mě nebaví) a jednou rallye (která mě baví) a u té už s tímhle zůstanu. Víceméně v základu to na rallye stačí a jediné co je opravdu potřeba, tak je lépe zakrýt podvozek. S tím co jsem jel jsem měl předělané horní ramena a spojovačky a kompletně oložiskováno. Investice méně jak 1.000,- Kč...

4

Jel jsem s ním jednou drift (který mě nebaví) a jednou rallye (která mě baví) a u té už s tímhle zůstanu. Víceméně v základu to na rallye stačí a jediné co je opravdu potřeba, tak je lépe zakrýt podvozek. S tím co jsem jel jsem měl předělané horní ramena a spojovačky a kompletně oložiskováno. Investice méně jak 1.000,- Kč...

Pridam foto:

http://www.skvorracing.wz.cz/temp/champ01.jpg

5

Tak s tímto jsem začínal jezdit RC, celkem spokojenost, ale malá výdrž baterek(Tu baterku jsem koupil před 2 roky, tak asi dneska už je to zase jinde, nwm) Ale popravdě řečeno to pro mě byly vyhozený peníze roll

6

Rozhodne neni na skodu do toho investovat o neco vic. mylsim ze se to vyplati:)

7

Ahoj, jezdím sním tak 3 dny, takže zatím pronikám do závodění s WRC. je to můj první kousek, do teď jsem létal jen letadla. V plánu jsou úpravy světla, ložiska, nárazník zvětšení světlosti podvozku spolu s karoserií. Zatím spokojenost. V plánu dále je asi E-MAXX.  8)

8

...tak do měsíce ho budu mít.. ale spalováka.. má ho tu někdo..? zkušenosti..?  wink  A co tuning..? Co jste s ním kdo dělal..?  big_smile

9

Ahoj, tak já ten podvozek mám no skoro od té doby co přišel k nám do ČR, jsem s ním spokojenej. O tuningu tohoto podvozku jsem zatim moc neslyšel ani neviděl. A myslím si, že na tamiyi se dá sehnat o hodně více tuningu něž na toto (tady u nás v ČR), jinak se všechno musí objednat u autorizovanýho prodejce a nebo přímo z německa, protože tam má kyosho velkoobchod pokud se nemýlím.

www.kyosho.de
www.kyosho.co.jp
www.kyosho.cz

tady pár adres kdyby někdo chtěl na něco mrknou..
akorát co ještě musím podotknout Kyosho má v celku hodně drahý karoserie, pokud srovnám tamiyi tak je to 999,- proti asi 1600,- cca

10

Pohodový podvozek, tuning není potřeba oproti Tamiyi TT01 tam základní tuning je (olejové tlumiče, alu kardan). Jinak karoserie se dají použít jakékoliv, takže v tom bych problém neiděl  :twisted: a náhadní díly jsou i v ČR běžně skladem.

11

Dostal jsem ho k vanocum a planuji s nim jezdit rallye. Postrehy jsou, ze jsem hned zlomil lozisko leveho predniho kola a jeho drzak (AE17 + AE18). Chtelo by to nahrady z AL. Jinak trosku mi vadi, ze nema plynule davkovani plynu. To ma nejspis nasvedomi regulator, ktery je v tomto modelu osazen. Naraznik z urethenu je potreba stejne jako dily rizeni z hliniku (stae hledam kde koupit). Loziska stoji taky par korun, takze ty asi taky poridim a vymenim. Nema nekdo zkusenosti s tim davkovanim plynu (brzda?).

12

jen mam takyvy dotazek jestli se tam daji menit prevody jako to je TT-01?

13

Pastorky jsou menitelne a hlavni kolo take 75 zubu nebo 80.

14

No chtel jsem se zeptat jak predelane horni ramena ja jsem na tomhle aute vymeni loziska vsude a dalsí tuning by me natchnul??
Pokud mozno foto?? :?: