Téma: Lepení nastříkaného lexanu
Mám dotaz, mám nastříkané přítlačné křídlo, na boky křídla bych chtěl nalepit bočnice, které jsou taky nastříkané. Defakto se jedná o slepení dvou nastříkaných ploch o rozměrech cca 2x4 cm
Čím lepit?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám dotaz, mám nastříkané přítlačné křídlo, na boky křídla bych chtěl nalepit bočnice, které jsou taky nastříkané. Defakto se jedná o slepení dvou nastříkaných ploch o rozměrech cca 2x4 cm
Čím lepit?
Použil bych oboustraně lepící pásku.
Použil bych oboustraně lepící pásku.
To se ale bojím, že pokud bych to udělal tak ty boky při nárazu odpadnou...
tak prebrus boky kridla jemnym smirglem, bocnice prohod, at je ta nabarvena strana ven a prilep to vterinakem nebo jinym vhodnym lepidlem
pokud mas kvalitni oboustranku tak vydrzi hodne, ale lepene jsem to mel lexan-lexan
tak prebrus boky kridla jemnym smirglem, bocnice prohod, at je ta nabarvena strana ven a prilep to vterinakem nebo jinym vhodnym lepidlem
pokud mas kvalitni oboustranku tak vydrzi hodne, ale lepene jsem to mel lexan-lexan
Zkoušel jsem dost vteřiňáků a u všech byl problém že leptají barvu na lexa, barva začne stíkat z povrchu...
Co tavná pistole?
Ate měli představu o tom křídle, zde je link na tu mou karoserii.
Spodní foto
http://www.hpieurope.com/piw.php?lang=en&partNo=7335
toho vterinaku staci kapka, kdyz otocis ty bocnice barvou ven jak jsem rikal tak se ti trochu nalepta jen barva na samotnym kridla a to jeste neznatelne
tavna je dobra
toho vterinaku staci kapka, kdyz otocis ty bocnice barvou ven jak jsem rikal tak se ti trochu nalepta jen barva na samotnym kridla a to jeste neznatelne
tavna je dobra
Ok, moc díky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.