1

Téma: Lepení nastříkaného lexanu

Mám dotaz, mám nastříkané přítlačné křídlo, na boky křídla bych chtěl nalepit bočnice, které jsou taky nastříkané. Defakto se jedná o slepení dvou nastříkaných ploch o rozměrech cca 2x4 cm
Čím lepit?

2

Re: Lepení nastříkaného lexanu

Použil bych oboustraně lepící pásku.

Xray T4, Xray T4 2015, Sanwa MT-4, Spektrum DX3R Pro

3

Použil bych oboustraně lepící pásku.

To se ale bojím, že pokud bych to udělal tak ty boky při nárazu odpadnou...

4

tak prebrus boky kridla jemnym smirglem, bocnice prohod, at je ta nabarvena strana ven a prilep to vterinakem nebo jinym vhodnym lepidlem

pokud mas kvalitni oboustranku tak vydrzi hodne, ale lepene jsem to mel lexan-lexan

5

tak prebrus boky kridla jemnym smirglem, bocnice prohod, at je ta nabarvena strana ven a prilep to vterinakem nebo jinym vhodnym lepidlem

pokud mas kvalitni oboustranku tak vydrzi hodne, ale lepene jsem to mel lexan-lexan

Zkoušel jsem dost vteřiňáků a u všech byl problém že leptají barvu na lexa, barva začne stíkat z povrchu...

Co tavná pistole?

6

Ate měli představu o tom křídle, zde je link na tu mou karoserii.
Spodní foto
http://www.hpieurope.com/piw.php?lang=en&partNo=7335

7

toho vterinaku staci kapka, kdyz otocis ty bocnice barvou ven jak jsem rikal tak se ti trochu nalepta jen barva na samotnym kridla a to jeste neznatelne
tavna je dobra

8

toho vterinaku staci kapka, kdyz otocis ty bocnice barvou ven jak jsem rikal tak se ti trochu nalepta jen barva na samotnym kridla a to jeste neznatelne
tavna je dobra

Ok, moc díky