1

Téma: MR-02 (MM vs. RM)

Pokud jsem správně pochopil, tak si u tohoto podvozku mohu zvolit sám, zda-li chci mít motor před nebo za zadní nápravou.
Je to tak ?
Musím mít k této změně nějaký tuningový díl ?

2

Re: MR-02 (MM vs. RM)

Ten díl se dodává standartně v sadě s každý sadě miniz MR02.

3

No, nekdy si to nemuzes jen tak zvolit sam, ale podle typu karoserie (kdyz ma karoserie "useknutej" zadek, tak motor dozadu nedas  smile )

4

Pokud jsem správně pochopil, tak si u tohoto podvozku mohu zvolit sám, zda-li chci mít motor před nebo za zadní nápravou.
Je to tak ?
Musím mít k této změně nějaký tuningový díl ?

Celý přední díl s elektronikou, předními koly a řízením je shodný, ale liší se zadní plastové díly uchycení motoru a mám dojem, že jsou odlišná i háčka (díl uchycující pružně zadní nápravu s motorem). Podvozek s uchycením motoru za zadní nápravou má doplňující označení RM/RML (rear mount). RML nemá doplňující horní pružinový tlumič. U obou provedení lze měnit vzdálenost náprav (wheelbase) na 86/90/94mm.
Model s uchycením motoru před zadní nápravou má označení MM. Jak zde bylo zmíněno nelze volně přehazovat kastle určené pro specifické podvozky.

5

Má tahle pozice motorku (před nebo za nápravou) nějakej vliv na jízdní vlastnosti?

6

Má tahle pozice motorku (před nebo za nápravou) nějakej vliv na jízdní vlastnosti?

Ano, urcite se lepe chova MM. RM jezdi taky dobre, ale preci jen je tezsi na zadek.

7

Diky moc za info.  smile

8

Mini-Z. RM díky motoru vzadu jsou přetáčivé, MM jsou jako přilepené ale musíš zaměnit kastli za MM.