1

Téma: ...moje babatko :)) ...

http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/39127/monster_06_08_26_.wmv_(7.36MB).html

http://www.rcpics.net/member/maksell

2

Re: ...moje babatko :)) ...

...ten odkaz na video treba nakopirobat cely...konci sa az html, lebo klikom na odkaz to nefunguje...

3

nikdy jsem neviděl benzinový auta na vlastní oči ale podle toho videa bych soudil že se výkonově s nitrovejma monstrama nemůže moc srovnávat...

ale může to zkreslovat video atd... nevim

4

to video je robene pocas zabehu a nesiel som tam ani na pol plynu....

5

No srovnávat se to opravdu nedá, s nitrem proti benzínu nemáš šanci.

6

Nechápu, že někoho pořád baví srovnávat nitro a benzín. Každému se líbí jiná kategorie a nenechá na tu svou dopustit. :evil:

7

8) to to vysvetluje... me to bylo divny... rikal sem si "sice to ma nizky provozni naklady ale za takovouhle cenu"

tak pak nekdy hod nejaky videjko jak to jezdi "na ostro"

8

oki...ked budem mat, tak urcite hodim....:)

9

No zas tak kategoricky bych to nevidel, zalezi na povrchu a trati, preci jenom zadohrab se ridi hur. Jinak co sem zkousel sprint s kamarodovo Marderem tak to bylo nastejnou po nakych 50 - 60 metrech. Akorat ze ja projezdim za hodinu tak 2 stovky a on tak dvacku  big_smile . Ale vzhledem k rozdilu v porizovaci cene to m oje jezdeni zacne bejt drazsi asi po 55 hodinach provozu  big_smile

10

8) to to vysvetluje... me to bylo divny... rikal sem si "sice to ma nizky provozni naklady ale za takovouhle cenu"

Super video a dobry techinko u toho. wink Je fakt ze to ma mnohem mensi provozni naklady(benzin).Asi bych ted momentalne do toho nesel,mozna az budu v duchodu a budu potrebovat posekat travu,tak si to poridim.Jinak jen tak dal,kazdej dela co se mu libi.

11

No zas tak kategoricky bych to nevidel, zalezi na povrchu a trati, preci jenom zadohrab se ridi hur. Jinak co sem zkousel sprint s kamarodovo Marderem tak to bylo nastejnou po nakych 50 - 60 metrech. Akorat ze ja projezdim za hodinu tak 2 stovky a on tak dvacku  big_smile . Ale vzhledem k rozdilu v porizovaci cene to m oje jezdeni zacne bejt drazsi asi po 55 hodinach provozu  big_smile

A to ještě kamarád nešel koupit gumy, nebo někam nevrazil. Zase se těch 55 hodin dost natáhne...

12

Gumy na 1:6 stojí "slabých" 4 500,-Kč.

13

jestli to je pravda tak to je hodne drahej konicek jezdit na benzin big_smile
to uz se to blizi cene 1:1   tongue

14

Gumy na 1:6 stojí "slabých" 4 500,-Kč.

A tolik stoji na vsechny 1:6, nebo jsou i levnejsi 8O .

MonsterBaja 5T
Mugen Seiki E-MBX5T