1

Téma: havaria na serve riadenia

do mojho monstra beetle som si kupil servo riadenia od firmy multiplex jumbo digi s kovovymi prevodmi. jazdil som s autom len po luke bez kopcov a nerovnisti a bez skokov priblizne v 10cm trave ktora sa casom vyjazdila a lahla. po cca siestich hodinach(auto mam len par tyzdnov) jazdenia uvedenym terenom mi odislo ozubenie na nejakom prevode, pretoze po vybrati elektro dosky so servami a odlahcenia pocut motorcek serva, ale vystupny kovovy hriadel sa takmer netoci.
a teraz otazka:
neviete mi povedat aku mam sancu v tomoto pripade na vyreklamovanie serva resp na opravu prevodov?
nemate uz niekto podobne skusenosti?
schvalne som si kupoval toto servo ako jedno z najlepsich , ze sa mi taketo nieco nestane...poculi ste uz o tom ze by aj na serve mojho typu bola takato destrukcia....ja som totizto presvedceny, ze sa jedna o vadu materialu, alebo o vyrobnu chybu kedze to auto nebolo podrobovane velkej zatazi!
ako mam postupovat a na co si mam dat pozor aby som s reklamaciou dopadol uspesne?

za cenne rady a skusenosti vsetkym dakujem!!!

2

Re: havaria na serve riadenia

Rozhodně bych zkusil reklamovat.A být hlavně DOST HODNĚ neodbytný a trvat si na svém.

3

no pokusim sa byt neodbytny, ale budem potrebovat dobre argumenty a ked to chcem reklamovat, tak sa ani dovnutra pozret nemozem a to mi tak trocha zvazuje ruky:((
nemate este niekto nejake skusenosti, radu alebo dobry typ?!

4

Muj nazor: zadreny motor a znicene servo /na zpusobu poruchy nezalezi/
nemas sanci vyreklamovat.

5

Muj nazor: zadreny motor a znicene servo /na zpusobu poruchy nezalezi/
nemas sanci vyreklamovat.

motor serva sa ale toci. len vystupna hriadel serva stoji ked ju chytim medzi prsty. vyzera to na ztrhnute zuby nejakeho z ozubenych prevodov.

6

souhlasim s monogasem... u drahyho znackovyho serva (motoru) bych to zkusil ale na vysledek bych necekal a uz bych mel jiny... kdyby to NAHODOU klaplo tak stejne ty serva nejsou vecny a jednou se zuzitkuje.

Chapu ze svoji pozice z toho musis bejt rozhorcenej ale chapu i vyrobce... dokazovat zkoumanim jak k zavade doslo je drazsi (pro vyrobce) nez vyrobni hodnota produktu takze logicky by se mu vyplatilo dat novy... ale do 2 let znici motor/servo kazdej (druhej)...

7

Hej, ale maksel píše o 6 hodinách a nie dvoch rokoch používania. Toto je však debata o ničom. Škoda, že sa okrem monogasa a mňa neozval nikto kto má skúsenosti s konkrétnym typom serva.

8

Na všechny výrobky je záruční doba 24 měsíců s omezením na některé součástky (např. baterie v mobilu 6 měsíců). U serva bude asi záruční omezení na ozubení. Jinak pokud bylo servo používáno v souladu s návodem, spávně provedená montáž, servo saver ...., tak je nárok na uznání reklamace. Nesmíš se nechat odbýt. Jinak doba na vyřízení reklamace je 31 dní, poté máš nárok na nový výrobek, nebo vrácení peněz.

9

Maksel: ešte ma napadlo, že vlastne všetko si kupoval u jedneho predajcu. Zober cele auto tak ako je aj s tým servom a chod za obchodníkom. Nech to posúdi na mieste priamo v aute.

10

vsetkym dik za nazory.  budem operovat s tym, ako bolo pouzivane a instalovane. aj tak nic ine nemam v rukach. servosaver je plne funkcny a pouzivanie bolo v sulade s podmienkami vyrobcu serva. este si chcem zistit cenu prevodov a potom uvidim, ci mi to stoji za to ist do reklamacie a cakat tu dobu..