Téma: TXT-1
uvazuji o koupi-respektive chci si jej koupit-ale prvne bych ho rad videl v akci-neni na sev.morave nejaky scastny majitel-repektive neprodava ho nekdo?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
uvazuji o koupi-respektive chci si jej koupit-ale prvne bych ho rad videl v akci-neni na sev.morave nejaky scastny majitel-repektive neprodava ho nekdo?
Príd 30.4 do Trnavy a TXTčko ti predvediem v akcii.
Hmm do Trnavy-a proc ne?? jinak totiz zadny jiny stastny majitel TXT-1 se mne neozval.Mezitim jsem si koupil TLT-1-abych si to vyzkousel v "malem"-a spokojenost je maximalni uz si sepisuji nahradni dily z TLT-1 pro stavbu "vlastniho"trialu
Po včerajšom šantení po záhrade je TXT rozobrané. Niečo sa rozobralo samo počas jazdy a zbytok som vykuchal ja. Zhodené som mal obe nápravy. Diferáky som naplnil motorovým silikonom (ten hnedy). Ked boli rozobrané tak som odbrúsil dorazy na riadení. Dúfam, že sa trochu zlepší raid na oboch nápravách.
[/img]
"Diferáky som naplnil motorovým silikonom (ten hnedy)"
taky jsem uvazoval o naplneni diferaku u TLT-1-resil jsi nejak utesneni ?co je hnedy silikon?
Používa sa tesnenie spojov u spaľovacích motorov. Obdoby klasického sanitárneho silikonu v tubách. Môžeš skusiť aj ten. Ja som volil motorový preto, lebo som ho mal poruke.
Nič som netesnil. Preto som volil polotuhý silikón a nie nejaké oleje.
mas nejake nove postrehy po naplneni diferaku olejem k jizdnim vlastnostem?kde jsi koupil ten silikon?
Tak ten silikon sa neosvedčil! Je to slabé. Diferáky bude treba asi uzatvoriť mechanicky, alebo nejakým tým lepiacim kovom.
taky jsem dneska lital s TNT-1 a rikal si ,ze ty diferaky je treba jednoznacne uzavrit-myslel jsem pri tom na tu silikonovou napln-jak vidno tudy cesta nevede -uzavrit je natrvalo??vlastne proc ne,ze??
Rad se seznamim s dalsimi nadsenci co maji TXT-1, nebo by si ho chteli teprve poridit. Rad se podelim o sve zkusenosti ze zavodu truck trial, z uprav atd. Delam upravy vseho druhu, ramy, prevody, atd.
Slick7
Odpovedám na príspevok z Monsterov tema E-Maxx.
Nesmieš zabúdať, že trial súťaže u vás a vo svete majú odlišné stavebné podmienky. Problémom TXT-1 u vás je jeho veľkosť, najmä šírka. Hoci je to oficialne model v mierke 1:10, jeho rozmery však viacej zodpovedajú mierke 1:8. Je to veľmi diskutabilné a záleží to vlastne od veľkosti skutočných trialov a crawlerov. Prejdi si stránky niektorých temaov MT alebo crawle teamov a pozri si technické údaje ich skutočných aut.
Muj osobni nazor po par zavodech je, ze na trial je TXT nevhodne a tp po vsech strankach, je siroke, je vysoke, pokud jezdis jen s jednou rizenou napravou tak ma malou manevrovatelnost, pokud mas rizene obe tak uz se zase vzdalujes od trialu a i kdyz nam byla vyclenena sekce TXT, aby jsme si mohli zajezdit, neni to ono, vetsinou jsme tam maximalne dva a to je o nicem pomerovat si sily s jednim souperem. Chtel bych usporadat sraz pouze elektro Monster trucku, snad se mi podari dat dohromady dost nadsencu, takze mi prosim pratele pomozte a pokud mate monster trecka, nebo o nekom vite, kdo by mel zajem, ozvete se mi prosim, at se u nas tato kategorie rzsiri.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.