1

Téma: Nastavení Multiflexu u XRAY T2

Poradil by někdo zasvěcený, jak je dobré mít nastavený multiflex na XRAY T2 zda hard-medium-soft.
Nedochází při soft nastavení ke kroucení a deformaci podvozku, nepraskají některé díly?
Co byste doporučili za nastavení na lehčí závody (17 kotva a výš)

Předem moc díky

2

Re: Nastavení Multiflexu u XRAY T2

Já ho jezdím úplně povolený. Vlastně se divím, že to vůbec drží pohromadě  big_smile. Ostatně se dál ještě T2 změkčuje vyřezáváním ramen atd.

3

Já ho jezdím úplně povolený. Vlastně se divím, že to vůbec drží pohromadě  big_smile. Ostatně se dál ještě T2 změkčuje vyřezáváním ramen atd.

No právě, že se divím, že to po odšroubování cca 24 šroubů ještě drží pohromadě...

4

Byl si ted (19.8.) na GP Stock Race v Blansku?? Mel si se stavit a mohli jsme to probrat, vsude okolo byli kluci s podovzky T2.

Doporucuji prostudovat Set-Up na www.teamxray.com

5

Byl si ted (19.8.) na GP Stock Race v Blansku?? Mel si se stavit a mohli jsme to probrat, vsude okolo byli kluci s podovzky T2.

Doporucuji prostudovat Set-Up na www.teamxray.com

Bohužel nebyl, ale 23.9. jsem přihlášený na závod
Problém je, že na T2 nikdo v ČR pořádně neví (a nebo spíš nechce) říct jak správně a optimálně naladit podvozek...

6

Problém je, že na T2 nikdo v ČR pořádně neví (a nebo spíš nechce) říct jak správně a optimálně naladit podvozek...

S timto nemuzu souhlasit, kdyz uz je nejhur, tak Martin Korinek nejenze poradi, ale neni mu za tezko vzit sroubovak a komukoliv T2 poladit. Na predposlednim zavode jsem Martina pozadal aby se mi na T2 podival  hodinu neco srouboval a pak mi predal auto se kterym byla radost zavodit pred tim jsem se trapil.
Neni problem popsat co a jak mi nastavil tedy multi flex plato:
od zhora spodni plato:
x x
x x
x x

-  o
o o
x x
o o
x x

-----
od shora horni plato:

x x
x x

o o
x x
-------
x = sroub
o = volne mist
- = tady zadny sroub neni jen naproti

zadne hlinikove slouply!

to je vse

7

Ok, moc díky!  smile

8

Jen tak tak bokem, jsi zatím první kromě chlapů z Team Airspeed, kdo mi poradil...

9

Jen tak tak bokem, jsi zatím první kromě chlapů z _, kdo mi poradil...

big_smile
jo a vepredu pevnou osu!

10

jóóo a taky v zádu diferák jo tongue

11

lol  tak až taková lama nejsem, měl jsem půl roku TT-01
Ná té jsem věděl do posledního šroubku co kde a jak funguje, včetně nastavení
Ale T2 je přeci jen jiné kafe