1

Téma: TB-02 vs. Yokomo DRIFT

Ahoj lidičky, nedávno sem pořídil TB-02. Chtěl bych sní jezdit drifty, trochu sem se tu povrtal a zjistil sem, že se sem tam spečou kuličkové diferenciály. Chci se zeptat jestli má Yokomo DRIFT stejné problémy, protože jestli se nemýlím, Yokomo má taktéž kuličkové diferenciály.

Diky za každou radu nebo odkaz na lepší kuličkové diferenciály do TB-02

2

Re: TB-02 vs. Yokomo DRIFT

Moh bys to rozvest trosku? Jak se zapekly diferaky? Pac mi ma za chvili TBcko dorazit tak me to docela zajima

3

Zatím se nám žádný nezapekl... Ostatně nejsou dotaženy úplně na krev!

4

No zatím sem s tím problém taky neměl, ale narazil sem tu na články kde se psalo, že když se pořídí silnější motor tak je možný že se spečou ty plastový kousky do sebe ... krom toho tu bylo psáno i něco o tom že pokud se o to člověk pořádně nestará, že se taky spečou... a jak sem dobře pochopil tak mazat mazat a mazat protože kdo maže ten jede lol

5

Moh bys to rozvest trosku? Jak se zapekly diferaky? Pac mi ma za chvili TBcko dorazit tak me to docela zajima

Těch kuličkových diferáků bych se vůbec nebál,já mám TB-02 už dva měsíce a jezdím na gumách od PD MODELS a jezdím i na driftech a bez problému,jen je musíš správně dotáhnout jinak nic hroznýho.
Jo a teď jsem kopil bugy DF-03 a ta má kuličkové diferenciály taky a jsou dotáhlé o něco více než na TB-02 a s DFkem jezdím hlavně terén (kamení,tráva,hlína...) tam dostávají diferenciály zabrat více než na asfaltu a ještě navic na driftech.