1

Téma: Závody

Hele nezná někdo nějaké klidné závody v Čechách ne na Moravě ale spíše celý seriál závodů našel jsem všechny ale na Moravě a to je pro mě moc daleko .Moc dík :?

2

Re: Závody

Treba Xray Chalange ale nevim co znamena"klidne" lol

3

Hele nezná někdo nějaké klidné závody v Čechách ne na Moravě ale spíše celý seriál závodů našel jsem všechny ale na Moravě a to je pro mě moc daleko .Moc dík :?

No, zavody v Nove Pace (http://web.quick.cz/p.kysela/kalendar_RC_NP_2004.html) - snad aktualizuji stranku nebo jim napis a v Ceske Lipe RC Crash Team.

MCR a Xray challenge rozhodne mezi klidne zavody nepatri i kdyz to tam muze byt 100x napsano :-)

4

Tu Paku muzu doporucit, loni jsem tam byl na 2 zavodech a mimo poradi (siroke auto - Asso RC10L) jsem si fantasticky zajezdil.

letos bych se tam rad podival zase

5

Tu Paku muzu doporucitletos bych se tam rad podival zase

jj, take jsem tam byl loni dvakrat - tezka pohoda.

6

Hele a je ještě něco jiného než ta Paka a Č. Lípa tu už jedu a ta Paka nejde-doufám že bude už brzy aktul. třeba nějaký pražský pohár nebo tak něco,jo a tu Lípu můžu doporučit je to tam fakt super a 17.4 se jede první asfalt ale to asi už víte.Čus smile

7

Jo Nová Paka je fakt pohodová!Já jsem se tam učil jezdit!Líbí se mi taam to že na tebe počkají když nemaš nabité baterie ,oproti třeba CZECH CUPU tam ti dají 3min.a to je řečí! wink

Můžu ti dát číslo přímo na pořadatele. 8)

ČUSSÍK

8

No pokud si se tam ucil jezdit tak bych chtel videt jak se tvarily yikes

9

Čus ještě jednou bych se chtěl vrátit k té Nové Pace může mi někdo dát nějaké info o těchto závodech nebo kontakt na pořadatele,  stránka kterou jsem již našel je rokstará big_smile

10

Ale číslo na ní je platné.Já tam volal! wink