1

Téma: Drift Video

http://www.youtube.com/watch?v=AUQcL63QTJM&search=tuning

2

Re: Drift Video

http://www.youtube.com/watch?v=ghS1Y9O3Cjo

3

Nemůžu si pomoct, ale u spalováků mi chybí ta ladnost elekter.

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

4

Nemůžu si pomoct, ale u spalováků mi chybí ta ladnost elekter.

Teda nic ve zlym, ale jestli ti to video s oranžovým autem přijde málo ladný, tak by možná nebylo od věci si to někdy zkusit. Klidně s elektrou!

5

On spíš myslel, že tim spalovákem tu zatáčku máš projetou raz dva a tou elektrou si stim víc vyhraješ (a jest-li ne tak si to myslim já roll )

6

me se libi oboje jenomze ty spalovyky maji hezci zvuk  :oops:

7

Mě se to s tím spalovákem zdá být takové moc rychlé, až zbrklé. Prostě na můj vkus je to málo ladné, když je tam tak přemotorováno. Ta jízda elekter mi přijde taková plynulejší a bližší realitě. Je mi jasné, že je to kumšt, projet zatáčku ladným smykem, ale o tom ten můj příspěvek taky je. Já bych řekl, že pro drift čuďáky prostě nejsou to nejoptimálnější nádobíčko Nikomu ale jeho názor neberu. Jen jsem uvedl ten svůj.

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

8

to je pravda hlavne elektra umi regulovat otacky motoru mnohem lepe takze se to ovlada i lepe na trati

9

co se tyce ovladani elektry tak jo, ale spalovak je spalovak

10

zkuste toto se spalovákem....  8)
http://suda.mine.nu/2006SHS/yokomo_demo.wmv
prostě elektra je elektra...  lol  lol  lol a v driftu na ni nikdo nemá...

11

Je pravda, že s elektrou je drift asi lepší a lépe ovladatelný, ale přecejenom spalovák je prostě spalovák... kdo ho má, tak chápe.. daleko víc se to blíží realitě.. (kouřivost, zvuk...), a navíc se nemusej nabíjet pořád dokola baterky.. čim vybitější je, tím hůř jede atd... spalovák tohle nedělá..  wink

12

Je pravda, že s elektrou je drift asi lepší a lépe ovladatelný, ale přecejenom spalovák je prostě spalovák... kdo ho má, tak chápe.. daleko víc se to blíží realitě.. (kouřivost, zvuk...), a navíc se nemusej nabíjet pořád dokola baterky.. čim vybitější je, tím hůř jede atd... spalovák tohle nedělá..  wink

To jo, ale nemusím pořád ladit ( změna počasí,atp...) provoz mě nic nestojí.... palivo/220V ... nasadím baterku a jedu... se spalovákem taky musíš zastavit, doplnit palivo a za tu dobu já vyměním baterku, takže depo vyjde nastejno. V bytě mi nic nesmrdí, nemusím po každé jízdě prát air filtr, atd..... prostě vkliděčku.... elektra je elektra.... a má lepší dávkování plynu  8)

13

To jo, ale nemusím pořád ladit ( změna počasí,atp...) provoz mě nic nestojí.... palivo/220V ... nasadím baterku a jedu... se spalovákem taky musíš zastavit, doplnit palivo a za tu dobu já vyměním baterku, takže depo vyjde nastejno. V bytě mi nic nesmrdí, nemusím po každé jízdě prát air filtr, atd..... prostě vkliděčku.... elektra je elektra.... a má lepší dávkování plynu  8)

Elektra je sice elektra, ale spalovák je spalovák. Když to zavrčí - to je hudba! A brzdím brzdou a ne nějakou elektronickou srajdou. Jo a strašně bych chtěl vidět, jak vyměníš baterku stejně rychle jako já doleju palivo. To bych se skoro vsadil, že asi nééé... A navíc ti ta baterka po pár minutách zase dojde a nazdar...
Bylo už tu řečeno X set tisíckrát, že každý má něco a je to pravda. Spalovák vs elektra v závodních podmínkách vyjde celá sezona stejně, ne-li trochu v prospěch spalováku!

14

... myslím, že elektry mají taky brzdu... TT-01 určitě...
Ale s tím spalovákem je to pravda... je to prostě real... a ne
nějaký dobíjecí auto na vysílačku...
Samozřejmě nic proti "elektrikařům"..samozřejmě to má taky výhody...
...ježdení v uzavřeném prostoru apod...  wink

15

Elektra je sice elektra, ale spalovák je spalovák. Když to zavrčí - to je hudba! A brzdím brzdou a ne nějakou elektronickou srajdou. Jo a strašně bych chtěl vidět, jak vyměníš baterku stejně rychle jako já doleju palivo. To bych se skoro vsadil, že asi nééé... A navíc ti ta baterka po pár minutách zase dojde a nazdar...
Bylo už tu řečeno X set tisíckrát, že každý má něco a je to pravda. Spalovák vs elektra v závodních podmínkách vyjde celá sezona stejně, ne-li trochu v prospěch spalováku!

Ze ti dojde po par minutach baterka? Je videt ze si s elektrou moc nedriftoval. Ja jezdil pul hodiny a vic.

16

Tak já si taky přiložím tongue  Jezdím drift se spalovákem a jezdil sem i s elektrou..každé auto má svoje plus i mínus...jen asi každej zůstane u toho co je mu bližší...mě jsou bližší spalováky a proto je jezdím...Fidžimu byly bližší el.tak je jezdil.....začněte si konečně uvědomovat že to máme pro radost jak na pohled tak z jízdy...každému z nás to přináší nějaké vnitřní uspokojení.Hergott Karel děláme to přeci s láskou a ne proto aby sme pořád vedli žabomyší války o tom které auto je nej a který stojí za ho...předpokládám že každý má ze svého auta radost a právě to je to proč to děláme tongue tak že si popřejme do nového roku více radosti a více tolerance k druhý kteří nemají auto podle vašeho gusta a více hezkého počasí aby sme ty naše auťáčky mohli co nejvíce prohánět :twisted:

17

Ze ti dojde po par minutach baterka? Je videt ze si s elektrou moc nedriftoval. Ja jezdil pul hodiny a vic.

Nemluvil jsem jen o dritu. Je pravda, že jsem moc nedriftoval, protože mi to nebaví.

18

Tak já si taky přiložím tongue  Jezdím drift se spalovákem a jezdil sem i s elektrou..každé auto má svoje plus i mínus...jen asi každej zůstane u toho co je mu bližší...mě jsou bližší spalováky a proto je jezdím...Fidžimu byly bližší el.tak je jezdil.....začněte si konečně uvědomovat že to máme pro radost jak na pohled tak z jízdy...každému z nás to přináší nějaké vnitřní uspokojení.Hergott Karel děláme to přeci s láskou a ne proto aby sme pořád vedli žabomyší války o tom které auto je nej a který stojí za ho...předpokládám že každý má ze svého auta radost a právě to je to proč to děláme tongue tak že si popřejme do nového roku více radosti a více tolerance k druhý kteří nemají auto podle vašeho gusta a více hezkého počasí aby sme ty naše auťáčky mohli co nejvíce prohánět :twisted:

AMEN

19

Ani já to nemyslel jen na Drift smile Víte co poĎte si normálně pokecat o tom jak to máte na ten drift nastavený...bude sranda předáme si poznatky tongue

20

jj přesně tak... drift tak neždímá baterku... ale vklidu... proti spalovákům nic nemám... taky jsem teď před týdnem koumal že si koupím new REVO  :oops:  ale nakonec vyhrála elektra co už doma mám... a DRIFT  :twisted:  8)  :twisted:

21

i když... spalováček taky není marný ;-)
http://www.dpccars.com/rcvideos/11-07-06page-Radio-Controlled-car-on-ice.htm

22

Prostě spalovák má svuj zvuk a vuni kterou jen tak nezapomeneš a atmosfera toho motoru je prostě nadhera žadný pištění el.motoru kde pak krasnej kralovskej řef spalovaku na to nedam dopustit i kdyby bych byl s toho v bohnicích  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :!:  :!:  :!:

23

A mimochodem kralovská kategorie je 1:8 buggy je to jedno znejrychleších modelu nepočítam 1:5 plackou ta je rychleší ale z buggy je to nerychleší.Přes zimu musím koukat na video s buggy abych uspokojil svoje uši řevem motoru. :!:  :!:  :!:

24

A mimochodem kralovská kategorie je 1:8 buggy

jedině D R I F T  :twisted:  :twisted:  :twisted:

25

BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!BUGGY!