Téma: Koncepce podvozku MT
jaky mate nazor na koncepci podvozku a tlumeni na Traxxas Revo 4WD? docela se mi to libi. Konstrukcne je to dost dobre, alespon podle dokumntace. Asi to bude potrebovat jine uchyceni tlumicu, co?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jaky mate nazor na koncepci podvozku a tlumeni na Traxxas Revo 4WD? docela se mi to libi. Konstrukcne je to dost dobre, alespon podle dokumntace. Asi to bude potrebovat jine uchyceni tlumicu, co?
Pro modely F1 dobre pro MT je to naprosta kravina a ulet navrhare - inzenyra co to delal. IMHO.
Muj osobni nazor je ze monster truck ktery ma horizontalni plato nemuze byt odolne vuci narazum a tvrdym dopadum. Vim co je to za silu kdyz ti auto dopadne z vysokeho skoku a tam je vyhoda 2 vertikalninch plat k nezaplaceni!
Ale nikdo nikoho nenuti skakat, to je jen dusledek toho ze to vydrzi
takze pokud chces neco co jezdi rychle a stabilne po rovince na louce tak je to asi dobra volba s ohledem, ze tady v republice neni zastoueni na Nahradni dily.
Tlumice pres vahadla mi prijdou pro razy ke kterym za jizdy dochazi docela dost ponekud nestastne ... vsak se podivej na stranky od ByPSe tam je vse! A uvidis i jak to jezdi. (ovsem jak to jezdi na rovince ktera je pro MT ponekud urazejici)
Proc myslis ze to potrebuje jine uchyceni? Na webu je hodne popsano, at dobrych zkusenosti nebo i tech spatnych. Doporucuju si je procist, kouknout na nejaka videa od lidi co s tim jezdi kazdy den a i s nimi zavodi.
Pak si udelej usudek zda je to dobre nebo spatne. Rozhodne nejlepsi zkusenost udelas, kdyz mas moznost s modelem nejakou dobu zit.
MODEROVANO ( totalne mimo tema )
Timur a jeho parta
Ja naopak ulozeni tlumicu vidim jako velice zdarilou zalezitost. Zatim zadny problem. Napl tlumicu vyzaduje jiny oleje nez co se pouzivaji u saviku a jim podobnym, takze se to chce poptat pro rady jak na to, ale tam kde o tomhle modelu neco vedi.
Diky vahadlum a spojovackam, muzes behem chvilky auto hodit nizko nebo vysoko jak potrebujes. V kitu jsou 2 sady. universalni ktera je na RTR montovana z fabriky a long travel pro zvyzeni modelu nahoru, plus odpovidajici dalsi pruziny a oleje.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.