1

Téma: Protoform Cadillac CTS-V R 190mm

Mám prosbu na jaký povrch, závody je určena karoserie Protoform Cadillac CTS-V R 190mm
Jaké jsou její výhody/nevýhody oproti např. nejčastěji používané karoserii Mazdy a Pontiacu 2-3 od Protoformu
Díky

2

Re: Protoform Cadillac CTS-V R 190mm

No myslím si, že Pontiac by dle svých výhod měl být určený na koberec. Víc informací určitě najdež na jejich firemních stránkách...

Mazda má hodně velkou výhodu a to, že hodně zatáčí a přitom je velice stabilní!

A strarus 1 byl ještě tak před 2lety naprosto nejpoužívanější karosérie. Ale na druhou stranu ještě na FK05 se v zimě jel jen on.
Ale za příčinu, že se už nepoužívá májí nové koncepce a platformy podvozků u kterých se pořád zvišuje přilnavost. Samozdřejmě i vývoj lepších pneumatik mazání apod....Zapříčinilo, že Stratus 1 je málo agresivní a málo zaáčivý....(toť jen můj názor) wink

3

Děkuji!  smile

4

Já jsem měl Cadilac CTS a jezdil jsem jej na koberci. Choval se poslušně. Na asfaltu jsem jej nezkoušel. Jinak jezdím Stratuse 3. Vyhovuje mi.

5

Já jsem měl Cadilac CTS a jezdil jsem jej na koberci. Choval se poslušně. Na asfaltu jsem jej nezkoušel. Jinak jezdím Stratuse 3. Vyhovuje mi.

Díky

6

tys nekdy mel tohle?
http://www.prolineracing.com/protoform/touring/1472-75/1475.jpg

7

Mám pocit jestli si tu většina neplete Pontiaca G6 s Cadilacem  big_smile

8

tys nekdy mel tohle?
http://www.prolineracing.com/protoform/touring/1472-75/1475.jpg

Jo měl. Jen chvíli. Nebylo to špatný, ale byl náchylný na praskliny vpředu hlavně...