1

Téma: Vzduchový filtr pro Savage

Tak pánové, opět jedno nemilé překvapení potkalo mne a mé kamarády. Máme problém, filtry dvouvrstvé, které jsou běžně niny na Savage montovány mají jeden velký problém. Molitanové filtry nejsou k sehnání - a proto se ptám, je nějaké alternativa vložek stejné velikosti, abych nemusel kupovat nový držák vzdochového filtru ? Vyřešil už někdo tento problém ? Jinak kdyby někdo chtěl, dělka filtru je zhruba 4,5 cm. Stěna vnitřního filtru je tlustá asi 1cm a vnějšího filtru 0,5 cm. Už jsem si našel u Patrika takovou sadu filtrů (12 ks vč. oleje) za ceklem příjemnou cenu. Problém je ale ten, že tam ty filtry nesedí, jsou kratší sad. Takže pokud by někdo věděl o filtrech, které mi přesně sednou na můj stávající držák, bdu velmi rád. Radši bych se tomu vyhnul, ale když jinak nepude, tak se nedá nic dělat a nakonec koupím nový ... ale zbytečně nechci vyhazovat penízky, třeba je něco, o čem nevím .-). Děkuji všem.

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)
Align - T-rex 550 E, Graupner HoTT MX-20

2

Re: Vzduchový filtr pro Savage

Pokud jsou kratsi, tak proc nevemes 2 a z jednoho ten zbytek co chybi neuriznes? - nebo to je blby reseni? A samo ten vnitrni nejdrive navleknout ten kratsi pak delsi a vnejsi viltr obracene, aby mezi napojenim nemohla projit spina

3

No to by se pak kapánek prodražilo .-) tohle řešení smile.

S pozdravem, Aleš.
Mugen Seiki  - MBX6 eco; Spektrum - DX3C; Savöx - 1267 MG; XERUN (2250 kV + 80 A)

4

Jakto, ze sady 12 filtru pocitam ze pridas tak o 2 filtry - nenapadlo te doufam ze odriznes kousek filtru a zbytek zahodis  :?:  roll

5

No zbytek odřízneš, to chápu .-) že to použiju na víc .-). Avšak cena pak stoupá .-). To si rovnou můžu koupit ten držák, který nato je a mám po starostech .-). Mě ale zajímá jestli někdo nemá nějakou buď "chytrou" úpravu stávajícího držáku, či nezná nějaké vhodné, s HPI zaměnitelné filtry smile

S pozdravem, Aleš.

6

Kup si ten větší jako je na 4.6 vždyt stojí ten plast do kila a vložky kolem kila nehledě na to že učinek bude lepší

7

Kup si ten větší jako je na 4.6 vždyt stojí ten plast do kila a vložky kolem kila nehledě na to že učinek bude lepší

Ten větší je ten dvouvrstvý myslím ne ? smile O něm píšu, ten mám, právě do něj se nedají sehnat ty vložky sad

S pozdravem, Aleš.

8

brzy budou na trhu pro SAVAGE od POWER SAVE RACING filtry !!!!!!!!

9

brzy budou na trhu pro SAVAGE od POWER SAVE RACING filtry !!!!!!!!

A předpokládám, že na držáky sednou přesně, výborně - nevíš jestli to bude ten dvouvrstvý na obyčejný držák nebo na ten tuningový ? A zrhuba nějaký odhad doby, kdy se tak stane nemáš ?

S pozdravem, Aleš.