1

Téma: Hype Monster a Mini Madness

Zdravím Vás, chtěl jsem se zeptat na vaše názory na tyto dva modely - Hype Monster a Mini Madness. Nějaké další rozdíly, krom toho, že je jedno 2WD a druhé 4WD? Existují nějaké závody těchto modelů? Díky moc.

Hpi

2

Re: Hype Monster a Mini Madness

Jasně že závody existují  wink  mám svůj neofiko klub, jezdíme jen tak ze srandy, vždycky se jako banda domluvíme na určitej den, a jezdíme na dráze v pražských malešicích - týkají se teda Hype Mini Monstera ;-), o mini madnessu jsem slyšel že je to strašnej lenoch, jinak o něm nic nevím, odjakživa se mi mnohem víc líbí Hype Mini Monster 1/20. Jo a mimochodem sem nedávno rozjel svoje nový stránky o mém mini trhačovi- http://www.deux.wz.cz/  tak se mrkni a dej vědět jak se ti Hype Mini Monster líbí ;-) klidně by jsi v budoucnu mohl jezdit s náma  tongue

3

Když bych se měl rozhodnout, tak bych šel asi spíš do Mini Madness. Viděl jsem video a bylo to živý. Tuningu a náhradních dílů je taky dost

HPI Baja 5B SS

4

No pokud nechceš náhon na všechny čtyři kola a velice jednoduše a kvalitně provedenej podvozek, tak si mini madness klidně kup. Hype mini monster mi přijde jako rozumější volba, nejen proto že s nim mám už hafo moc zkušeností ale i proto že je to narozdíl od ostatních modelů opravdu nerozbitný stroj, navíc vypadá jako pravý monster a má pevné zavěšení náprav přesně jako pravý monster  wink  po koupi mu stačí nacpat SPEED 6V motor a stane se z něj skoro 40km/h jezdící monstrum které se z místa staví na zadní  :twisted: . Měj se fajn!!!

5

A kde na toho Hype mini monster sháníte náhradní díly nebo tuning, jestli něco takového má

HPI Baja 5B SS

6

smile samozřejmě že tuning je nedílnou součástí tohoto modelu!! s tuningem teprve začíná pořádná zábava  (ložiska, olejový tlumiče, Graupner SPEED 6V motor s 9T mini-z pastorkem - má sílu jako sviň, staví se z místa na zadní a dosahuje rychlosti okolo 35km/h);) !! Dá se sehnat u většiny modelářských prodejců aut. Na internetovch stránkách je však v čr nenajdete ale třeba v mipa prodejně mají tuning + náhradní díly dokonce skladem!! a když třeba něco není tak se to dá samozřejmě objednat!! Tady vám dám link na cizí stránky s tuningem na A-TECH (Hype) Mini Monstříka http://www.rcmart.com/catalog/default.php?cPath=144_598_684 to vše je pro něj  wink Já už jej trošku víc vytuněnýho mám a todlecto auto už bych nikdy za nic nevyměnil  wink

7

Aloha, tak jsem se rozhodoval tak dlouho mezi Mini Madness a Hype Monstrem až jsem skončil u Final Monstra, Jamara.. nebo jak se to vlastně jmenuje. Zaběhl jsem do Mipa obchodu v Praze a tam jsem podlehl kouzlu tohoto monstříka. Pravda jistou zásluhu na tom má i zdejší prodávající. Tímto bych mu chtěl poděkovat.  big_smile

Hpi

8

Tak jestli se ti líbí jak jezdí tak ti přeji hodně ůspěchů s tímhle buggy monsterem. Ale pozor slyšel sem že stačí v plný rychlosti vpálit do patníku a celej podvozek se prej rozsype na kousíčky. No každopádně si o něm nemyslim že je to nějakej sráč akorát co bych mu vytknul tak je to ten nezávisle zavěšnej podvozek, nepoměr kola/kastle a to že je fakt předraženej. Každopádně sem slyšel že jezdí hezky, ale nadoma fakt neni.

9

Díky za názor. Věř mi, že jsem to již několikrát v plný rychlosti napálil do ruzných věcí a zátím to vše drží. Ohledně tý ceny si nemyslím, že je to tak děsný. V jednom žižkovským obchodě s modelama jsem ho sehnal za 4.500,-Kč. To si myslím, že není zase tolik na to, co tenhle stroj dokáže. Ten podvozek mi vyhovuje a myslím, že je to docela léty prozkoušenej kousek. A já jsem ho nadoma fakt nechtěl, jinak věř tomu, že bych sáhnul po tom "vašem" modelu. Jinak díky za pomoc.

Hpi

10

OK  wink  Tak přeji příjemnou zábavu, jo a hodněkrát sem myslel na to koupit ho třeba svý starý  tongue tak možná po těch prázdninách až přijedu z USA  až budu mít trošku víc peněz, jo a sobě chci koupit spalováka 1:8 Mad Force od Kyosho ale to je zatim tajemství  smile  wink  tak zatim se měj!!!

11

Z vlastní zkušenosti Mini Madness nedoporučuji,pokud ale nechceš tento model prohánět jen po rovné a hlavně dosti velké ploše bez větších překážek.Mám ho týden,jezdím tak 50/50 asfalt a terén(štěrk,hlína,malé skoky) a tady jsou první škody-ozubená kola v servu(už nejsou ozubená),čepy na přední nápravě(i na malé nerovnosti vyskočí),prasklá zadní opěra.Na týden toho je si myslím celkem dost a to se snažím vyhýbat jakémukoliv střetu s pevnou překážkou(to by bylo asi už na smetáček a lopatku  lol
Ale na druhou stranu musím říci,že pokud se týče rychlosti,tak mnoho konkurentů v tomto měřítku asi nemá.Udávaná rychlost 50km/h je velmi reálná.Je to dravec.který ochotně udělá kotoul vzad na místě. lol

12

Teď hovoříš o mini madness troufám si říct, že?

13

Troufám si říci,že ano :oops: