Téma: Špatný regulátor?
Dobrý den, předem bych se rád představil. Jmenuji se Pepa, je mi 15 let a bydlím v Brně. Předem se omlouvám, že sem problém s rc autem asi nepatří, ale jsem zoufalej apotřebuji od někoho pomoct.
Nedávno jsem zakoupil z bazaru Tamiyi TT01 v Alu - tuningu. Vysílačka je tam Carson Reflex Wheel Pro 2 LCD, přijímač Reflex Wheel Pro 2 rx, regulátor X Car Hobby King sensored 100A ESC a motor stříďák Trackstar 9.0T 4370 kv. Koupil sem to vše za 4000 kč.
Problém je ale ten, že: Zapojím nabité baterky, všechny kabely dané správně, zapnu model, vysílačku a auto pouze zatáčí. Na plyn a zpátečku vůbec nereaguje. ALE, auto se mi rozjet nějak podařilo, na vysílačce sem naklikal D/R TH na cca 34 % (projel sem všechny procenta, na tomhle to pouze fungovalo),dal plný plyn na ovladači a auto jednou cuklo dopředu, za vteřinu dozadu a po dalších 2 sekundách se rozjelo - samo přidává cca 30% plynu, na nic nešahám, když chci, aby auto nejelo (neutrální poloha), posunu plynovou pákou milimetr od sebe a tam je neutrální poloha. Bohužel s tím nejde nic dělat, ať nastavuji na vysílačce cokoli. A když to dám od sebe na max, po chvilce se to prudce rozjede dozadu. Jezdit se s tím dá, ale pán co mi to prodal, říkal že se to musí jen spárovat. Proto se na Vás, na zkušené modeláře obracím s prosbou -nemohli byste mi s tím prosím nějak pomoct?
Mockrát děkuji Pepa