1

Téma: Založení klubu MINI MONSTER 1/20

Tak sme se s Blizzardem rozhodli že založíme Pražský klub týkající ce tohoto rozomiloučkého monstříka od firmy A-TECH (www.a-tech.cc) distributoři: Hype, Venom, Jamara.....atd. Jezdíme na vlastnoručně vytvořený dráze u malešického parku, jezdíme většinou v pracovním týdnu, a scháníme lidi do party kteří by si snámi rádi zazávodili  8) zatim sme 2, ale věřím tomu že tento model je hodně oblíbený, a že nás bude mnohem víc!!  wink Těšíme se na nové členy všech věkových kategorií a doufáme že si spolu se svými monstříky užijeme spoustu srandy!!!!

ICQ DeuX_3F: 248 119 555, Blizzard: 178 457 077.
Tel.: DeuX_3F: 776 71 55 93, Blizzard: 720 ... (jěště dpolníme)

2

Re: Založení klubu MINI MONSTER 1/20

Cuzz moje tel. cislo je 732935130 muzete volat v podstate kdykoliv odpoledne... tesim se na nove cleny... Zatim... Blizz

3

Zdravím, klukovi jsme ho koupil k vánocům, tak ho tímto přihlašuji do klubu:-)). Jinak tady na tom linku, jsou i zajímavé předělávky tohoto draka na crawlera.

http://www.one18th.com/minigiantGallery.htm.

4

Hele prosim te mam radost ze se nekdo ozval ale je to Prazskej klub takze newim jo... Jezdime jako ze se ze dne na den dohodnem kdybyste sem jezdili tak v podstate nejsou znamy nejaky predbezny terminy jezdeni... S pozdravem Blizz

5

Jasný, myslel jsem to spíš obrazně, jako že jsme taky příznivci tohoto auta. Přeju Vám, ať se vás sejde vždycky dost na ježdění. Akorát se chci zeptat, jak jste na tom s tuningem. Mám u nás v Liberci objednaný set ložisek, půl roku pryč a stále nedošel:-((. Měkčí pružiny už ani objednávat nechci.

6

No s tuningem je to tady v praze "na pohodu", v Mipa prodejně mají nejenom ložiska na Hype Mini Monster dokonce skladem asi za 1000kč  8)  ale i další tuningový a náhradní díly  tongue

7

Cuzz diky... loziska sem kupoval samostatne... tuningy u nas da se sehnat wheelie bar, loziska, tlumice, silnejsi motor... to je tak vsechno ale ono se vcelku nic jinyho tunit neda... ja budu predelavat na spalovak to bude nejvetsi tuning :-) snad se to povede... Blizz

8

Díky za tipy, už tam mířím po netu. Já se zase chystám koupit ještě jednoho a předělat ho na trial - redukce, delší ramena, možná jiná kola a jiná kastle...Tak ať se přestavba taky vydaří.

9

Ok na trial sou tydlety auta v zahranici hodne vyuzivany... Blizz

10

Mrkněte na můj new web o mym mini monstříku  wink

11

http://www.deux.wz.cz/

12

Tak sem včera ty moje stránky předělal na klubový!!! Můžete se juknout, stojí to za skouknutí  wink

13

Tak už sme 4!!! mrkněte na nový fotečky, sotjí to za to!

http://www.deux.wz.cz/

14

Asi to bude hodne 4roky co?nebo tady jeste nekdo ma leea? big_smile

15

Ahoj, řeknu o vás bráchovy, ten má moc hezkýho monstříka, je z prahy a do malešic to má kousek, tak se určitě přidá.

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

16

To: Spiritus
Hele proč máš na stránkách divný lidi z vesmíru a ne auta??? Neporušuješ lehce pravidla??? :evil:

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

17

sem volal na to cislo a uz to nejezdej,ale to nevadi az ho koupim tak bych urco rad pojezdil znekym abych nebyl sam yikes sem taky z prahy.no spis ph vychod horni pocernice

18

Tu stranku http://www.deux.wz.cz/ mas urcite dobre ? Hazi me to na nejake svate lidi  8O

19

Aaaa uz to chapu, nevsiml jsem si datumu  :oops:

20

me to tam hazi taky ty lidi lol jak sem uz psal sem tam volal a uz stim nejezdej no tak nas asi moc nebude sad snad by slo zkusit zalozit novej klubik co? :idea:

21

Když založíte, tak určitě dodám jednoho člena  smile

22

No asi to bude trochu problem sam to asi nedam neme zadny zkusenosti
roll

23

Hmmmm tak nic noo roll

24

2 critic: JAAA ho mam stale...po par letech ho oprasim a zase zprovoznim.. :-)

25

smile)) tak to je dobře,sice mně ještě pořád nejede,aletřeba my poradíš.viz někde nahoře big_smile  big_smile