Re: Traxxas X Maxx
Ano,to víš že na Astre je cena nejvyssi je to také hlavní dovozce pro velkoobchod v ČR
Ale to musíš vědět,jinak bys sem ten link nedával že ?
Bylo: ECX Ruckus 2WD 3250kv
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ano,to víš že na Astre je cena nejvyssi je to také hlavní dovozce pro velkoobchod v ČR
Ale to musíš vědět,jinak bys sem ten link nedával že ?
Netušíte kde bych sehnal rozměry toho kitu TRA7715 rad bych to zkusil použít na jiné auto konkrétně na stampíka nebaví mě totiž ty závlačky
http://www.rcmart.cz/xmaxx-predni-a-zad … rie-p37933
Myslím, že to bude trošku větší.
Viděl jsem ho jezdit, neřídil jsem, ale jede jako prase, výkonu má dost takže nevím co se tady řeší že je pomalej, existují i převody že, pak regulátor že nemá na sobě nápis mamba nebo tekin to se mám jako zhroutit amíkům to teda nehoří, mě stačí že by fungoval. Praskání poloos u tohoto modelu na zahraničních forech opět nikdo neřeší, nevím proč řešíme my (maximálně jsem viděl na fotce vymačkaný konec poloosy do toho domečku nevím jak líp popsat, dotyčný psal, že po moře hodinách na dráze) No a nejvíce mě pobavilo problém servo, zásadní proč si model nekoupit a je na něm simulována politika zla jménem traxxas Opět v zahraničí běžně měněno za třeba savox standardní asi se musí upravit uchycení dál jsem nezkoumal model nevlastním... a o bajích kdy za 4 jízdy šly na model 3 sady poloos to prostě asi s modelem někdo neumí zacházet no...
Naposledy upravil: Rumlos (07. 05. 2016 09:32:16)
http://www.cpsc.gov/en/Recalls/2016/Tra … -Controls/
nech sa paci, zvlast tomu nadomnou na temu regulatoru
Jo v Kanadě si všimli špatně zaizolovanýho drátku, to je teda v tom odkazu. No mě se teda to auto líbí dál nemůžu si pomoct, neříkám že je super dokonalý, ale v tomhle měřítku a elektrice není tolik aut na výběr.
Mně se taky mooooc libi, jediny problem je že pokud opět budu jezdit sam tak rychle to odstavím na polici, kluci kde jezdite v praze s takovým monstrem?
To nikdo tady nejezdi v praze monstrem? Klidně mužeme spolu autem na drahu do radotina nebo neco...
Ahoj, take jsem vcera koupil X-maxx, jsem ze Zlina, jezdite nekdo nekde okolo?
Tak, jak jsi s tím zatím spokojenej? Bylo by hezký, kdyby ses s námi podělil o první dojmy.
Uvažuji o něčem větším, tak bych Tvoje postřehy uvítal.
Ahoj, taky něco přispěju o kvalitě serv od Traxxasu, jak tady bylo zmíněno někdy loni, konkrétně u X maxxe. Po cca 20 hodinách hobby ježdění, odešlo servo. Byl jsem překvapen, že v tak drahém a velkém autě, je servo s plastovými převody. Příčina,cituji technika: na výstupní hřídeli s tisícihranem bylo úplně vysypané ložisko, kuličky z ložiska byly napadané uvnitř spolu s velkým množstvím prachu a zničené ozubení druhého plastového kolečka s nejjemnějším ozubením. Auto v ještě v záruce, ale dovozce Astra model uvedl, že na převody serva se záruka nevztahuje a reklamaci neuznává. Když jsem jim psal, na základě čeho jejich technik usuzuje, že jsem převody zničil já, ani se nenámahali odepsat. Takže pokud jsem chtěl jezdit, buď nějaký právní spor, nebo oprava- nové ozubení cca 500Kč s vyhlídkou mizerné životnosti. Objednal jsem nové servo s kovovými převody, ale to je plus další tisíce k ceně už tak drahého auta. Píšu to, aby případní kupci X maxxe věděli, že další investice přijdou docela brzo, aniž by za něco mohli a záruka je jen formalita, která nebude uznána, protože mechanické poškození u něčeho co se pohybuje je v podstatě všechno.
Jinak, ježdění s X maxxem se mi líbí a jsem spokojen. Ale, jezdím málo a jen pro zábavu se svým 9 letým synem, kterému jsem nejdříve koupil auto od DF models a pak mě to taky chytlo.-)
Ať vám to všechno jezdí bez závad ...-)
Bohužel s Astrou je jakákoliv reklamace zbytečná. Nějaký Jarda co sedí v kanceláři za to má asi prémie.
Bohužel od Astry berou skoro všichni prodejci v CR.
Ahoj modeláří, tož už někdo nějaké zkušenosti z Xmaxem? Rok jezdím sumce a rád bych zvětšil rodinku:) Díky za postřehy.
Prosim vas chlapi, aka je moznost pouzitia najvacsich baterii v X-maxxe?
Vdaka za odpoved
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.