1

Téma: Skully, crainiac

Zdar autaci, uz je tomu dlouho, co jsem intenzivne jezdil maxxe, tak jsem z toho vypad.
Koupil jsem klukovi skully, a protoze vim, jak to je s plechovkami, chtel bych si nachystat china konverzi na stridak na 2s li-pol, jak to klekne.
Mam vybrane 2 sady se stejnym prumerem hridele, tak bych chtel pastorek zachovat. Vykon je bohate tak, jak jede z krabice. Vykonove tunit to nechci.
Absolutne netusim, jestli vybrat 1800 ot.|V nebo 3000 ot.
Za radu diky.
Olda

2

Re: Skully, crainiac

čau , jaké sady ?

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

3

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … ouse_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … ouse_.html

4

Noo , ale jsou to otevřené motory , spíš na onroad.

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

5

Toto jsem úplně neřešil. Větráček se mi řidělávat dozadu nechce. Koupím něco z výběru, až mi poradíte co a uvidím, jak se to bude chovat. Přední část je dost zasunutá do držáku motoru a na ten zbytek není problém natáhnout smršťovačku. Až i ten stříďák odejde, koupím zavřenej, china je toho plná za pár korun.
Není to na lítání po dráze, ale na vycházku po polňačce a klasický děckoježdění. Mám kluky 6 a 4 roky a sám mám e-maxxe s vybrakovaným předním náhonem, tzn. zadokolku. Jak jsem přesal chodit na dráhu, 4 kolka mě přestala bavit. Jede to taky suprově, dost jsem odlehčil váhu a nic to nežere, takže spokojenost. Do čtyřkolky bych už nešel.
Ten skully je sice podle maxe taková lepší hračka, ale úžasně lehký a jednoduchý.

6

1. co ma vetracik spolocne s otvorenym/uzavretym motorom?
2. maju tam za rovnaku/mensiu cenu nejake uzavrete motory, preco si nekupis rovno uzavrety a radsej si kupis otvoreny ktory ta bude stat robotu navyse, cistenie navyse, nema jedinu vyhodu a cakas ze sa pokazi aby si si kupil uzavrety :? ..asi ked kupujes tieto cinske hrkalky tak chces usetrit co najviac a nie dobrovolne si vybrat nieco nevhodne, aby si to mohol potom vymenit.. nerozumiem

co to odjazdene: Tamiya dt02, Tamiya df01, Team associated b4.1 , Sworkz s 104 ek1 performance kit, Xray xb9e 2013,Trucksucks Ejebo 1/10 brushed/bl,TLR 8ight-t 2.0, Agama a8e evo, Schumacher SVR, SV2, Xray xt8 2009 bl

7

Primárně budu vybírat uzavřený. Při uvedení odkazu jsem si toto neuvědomil. V době, kdy jsem osazoval e-maxxe střídavým kombem z hobbykingu otevřený motory skoro nebyly. V maxxovi mám combo už 7 rokem a z toho 1,5 sezóny na dráze v Židlochovicích a jede jak fik. Akorát je potřeba chladit. Na firestormovi byla provozní teplota sidewinderu ke 100°C a to si myslím, že číňan dlouhodobě nedá. Tak mě napadlo, že by v rekreačním provozu mohl otevřený motor na skully chvíli vydržet a chlazení by bylo částečně pořešený. Kdyby byl problém s bordelem nějak zásadní, přetáhnout smršťovačku zase není tak strašný problém.
Jinak jsem se díval, že se dají koupit i chladiče do boku a ten by tam asi nabastlit taky nějak šel.

8

ZAKLAD je dobre zprevodovane auto a pohyb vzduchu pod karoskou. pre ostatnych je tu aktivne chladenie smile smile  a snaha zachranit to co je naprd kvoli prevodom. ja som mal sidewinder tiez a nikdy som ziadne prehrievanie nezazil.
Takze skorej ako "ako uchladit motor" by som riesil ako ho spravne zprevodovat (pokial to nie je uplne nevhodny typ)

Naposledy upravil: eMDee (10. 10. 2015 19:23:01)

co to odjazdene: Tamiya dt02, Tamiya df01, Team associated b4.1 , Sworkz s 104 ek1 performance kit, Xray xb9e 2013,Trucksucks Ejebo 1/10 brushed/bl,TLR 8ight-t 2.0, Agama a8e evo, Schumacher SVR, SV2, Xray xt8 2009 bl

9

No to jsem si původně myslel, že se mi to podaří dotazem v prvním příspěvku. Nechci, aby mi někdo něco počítal. Myslel jsem, že to třeba bude někdo vědět, ke kterým otáčkám se přiblížit. Když to pojede o něco pomaleji než ze setu, nevadí. Pokud výrazně rychleji, budu to muset pořešit holt pastorekm, čemuž jsem se chtěl z pohodlnosti vyhnout.

10

Tohle by mohlo být ono :    http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor … V_80A.html

11

Parada, diky moc.