Téma: Motor LEO 21
Ahoj
Prozba o radu kolega mi donesl motor LEO 21 , který má z modelu auta zakoupeného před 20 lety . Je to důchodce a internet je pro něj španělská vesnice , protože jsem se před lety motory zabýval donesl to mě . Na motoru chybí čelisti spojky a výfuk , bohužel jsem na internetu nikde nedohledal rozměry prodávaných dílů , pouze určeno pro ten a ten motor .
Na přiloženém výkresu jsou hlavní rozměry ze spojky motoru LEO 21 a rozměr připojení výfuku motoru .
Takže prosím potřeboval bych vytipovat nějaký bubínek spojky s vnitřním rozměrem 26.5 , má někdo s takovýmto rozměrem ? Může se jednat i o spojku se třemi čelistmi , unašeč předělám .
Dále výfuk s roztečí děr a podobným otvorem jako na výkresu , ten výfuk není až tak kritický vezmu nějaký na 3.5 motor a upravím .
Ještě jedna věc pokud by nebyl bubínek spojky s tímto otvorem , musel bych koupit celý buben s čelistmi , tam je ale zádrhel v ozubení na bubínku je 12 Z modul nejspíše 24DP ( hlavový průměr 15 mm ) , jaké se používají ozubená kola dnes ? Má někdo bubínek s 12 zuby a byl by od té lásky změřit hlavový průměr .
Děkuji předem za rady Jan Novák