1

Téma: himoto buggy 1/10 se chová obráceně

zdravím, už ji (himoto buggy 1/10, 27mhz) mám cca tři roky a lecos jsem na ni vyměnil. zkoušel jsem i různé typy motoru (stejnosměrné). před nějakou dobou se najednou začala chovat obráceně. při obou kombinacích spojeni motoru s regulátorem (červenej do červeného ale i cervenej do cernyho) a přehození ovládání na vysílačce jede dopredu pomaleji a hlasitěji a dozadu jede jak střelena a pěkně hladce a tiše. navíc i brzda brzdí když couvam a když jedu dopředu, tak tam kopne hned zpatecku a  hrabe dozadu. chová se přesně obráceně než by měla. mechanicky je vše v pořádku. dekuji předem za reakce.

Naposledy upravil: vojtech (20. 03. 2015 23:29:19)

2

Re: himoto buggy 1/10 se chová obráceně

Zkus znova spárovat vysílačku s přímačem a pak nově nauč regulátor povely z vysílačky.

3

logicky to není možné. Nedělej několik kroků najednou, protože se do toho zamotáš. Prohoď smysl poťenciometru na vysílači a vyzkoušej chování. Pak prohoď vývody motoru. Pokud vyjdeš z opsaného stavu, určitě to bude šlapat.

Savage Flux HP, 2.4G, E-Revo Brushless, Savage XS SS, Axial Wraith, Latrax Teton,
Night Crawler, TRX-4

4

děkuji za rady, když jsem otočil smysl pm, tak se jen otočilo ovládání, ale defekt zůstal a když jsem přehodil dráty k motoru, tak se ovládání vrátilo a defekt pořád zůstal. takže jsem to definitivně přestal chápat.

5

Jak jsi dopadl??

TLR 22 SCT 2.0 + TLR 22 4.0 2WD + LCRacing sand buggy 1:14 + LCRacing EMB-1 + TeamC 2WD buggy Jekkyl 1:10 + onroad Basher BSR BT-4 1/10 4WD 1:10 + LRP Blast TC rallye => bývalo Himoto Zenit MT model 2014 2,4GHz 1:10, SWORKZ S104 EK1, TeamC TS2 Team Edition 2WD 1:10 short, Serpent Cobra 1:8 Buggy, HSP Troian 1:16