1

Téma: Trial plácek Kovářov

Ahoj. Jelikož vlastním wraitha a malej lesík (cca. za 10 minut ho obejdu lol , uprostřed se nachází kopec, houby tam nerostou, těžit se nedá, jedinej kdo tam zajde tak je lesní zvěř) rozhodl jsem se tam vybudovat trial dráhu pro všechny rc auta (expedice, crawlery, monstry, truggy apd. Dráha nebude podle žádných soutěžných pravidel, prostě jen několik překážek. Některá budou přírodní, nějaké vytvořím za pomocí krompáče a lopaty, pak pár kamených úseku a nějaké uměle vytvořené překážky za pomocí dřeva (kulatiny je tam dost) a provazu.
Tímto bych vás chtěl požádat, pokud máte někdo zajímavé fotky z takových to tratí, pošlete mi prosím odkaz, abych měl nějakou inspiraci. Už mám sice dost uložených fotek (dávám to dohromady cca. 5 měsíců), ale každá další se hodí.
Po novém roce jsem začnu dávat pomalu fotky z budování a až to bude hotové, kdo bude mít zájem si zajezdit může se ozvat.

Slabý výkon motoru doháním riskatní jízdou.
Byl SAVAGE X 4,6 BIG BLOCK, BAJA FG 2WD, HORMANN TK09,  je Elcon cleon MMX XL,  AXIAL WRAITH v tuningu a hračky buggy reely blue tanga, vrtulník WL Toys 911
http://jantar60.rajce.idnes.cz/