Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jo 60 na 40 jsou tu všici a čekaj co bude nebo se my to zda budou nejake navrhy nebo na to kašlem už mě to nebaví měli by se vyjadřit všichni ne
Hlavně klíd, do jara daleko a do sucha dvakrát .... nebo snad chceš budovat za týden?
Já určitě návrh dám
Ahoj. Pokoušel jsem udělat taky nějaký návrh trati, ale vždy to skončilo stejný, jako měl Ondra trať kdysi.
Můj návrh je tedy původní Ondrova trať bez křižovatek a zkušební dráhy. Jo a parkoviště bych nechal, kde je. Parkování u trati (jako v Kovářově) je nap.d. Auto 1:1 jsou pak zablácený, od prachu a hrozí poškození od odlétujících kamenů, popř. kdyby se někomu splašilo auto RC, tak bych nechtěl vidět jak by obě auta dopadly. Maximálně bych udělal nějaký vjezd , aby se dalo po trati dojet k tribuně, tam vyložit co potřebuji a zase zajet autem pěkně dál od trati.
Víc už se k tomuto tématu vyjadřovat asi nebudu. Jsou tady i jiní.
Fík - no právě že Ondra už chtěl začít a než to zmrzne , tak předělat co zvládne sám traktorem.
Jantar - to je nápad , zoráve tu louku a pak postavíme úplně stejnou trať . Ale chápu , na změně je nejhorší to , že nic neni jako před tím . Ale nechtěli jsme znovu jen hromadu důvodů proč trať nepředělávat.
tak už jsem taky něco vypotil Vím že za tribunou neprojede traktor, ale může jet před tribunou.
A měřítko je cca co dílek to 1 metr
Naposledy upravil: Mejra (02. 12. 2014 18:39:48)
To abych si za chvíli koupil FPV soupravu
pro Jantara: svym způsobem máš pravdu s tím parkováním, a dráha by se stejně musí rozšířit a vyřešit tu milou vodu, aby to nebylo bahno.
pro Mejru: super návrh, líbí se mi moc pěkny
Luki: co máš ty šipky u té prostřední (nejdelší) od tribuny k silnici, tam to auto už ani neuvidíme zdá se mi to daleko
díky za návrhy
Naposledy upravil: mexiko49 (02. 12. 2014 20:18:09)
jo tak to mas dobře a mejra fakt dobry moc dobry
jsem rád, že se líbí
jo libi moc jen tu zatačku na konci rovinky udelat takovou tahlejši ale jinak supr navrch sem pro
Jasně, není problém jen jsem koukal tam co jsou naznačené ty klopenky tak tam asi ne, protože by nebylo vidět na okruh.
Ahoj Ondro. Je něco nového ve Velké Rovné?
ahoj tet sem ti psal na oralni prujem asi by to melo bejt tady ale je to tam
Naposledy upravil: mexiko49 (19. 02. 2015 19:52:14)
Zdar, tak dneska půlku trati už nepoznáte řádil tam s komatsu
Fotky: http://mexiko49.rajce.idnes.cz/21.2.2015,_uprava_trate
Po celém shrnutí dodám rozměry a můžete přemejšlet co dál
To je pěkná louka
Ja myslel že chceš jezdit ne sázet pokud chceš sazet mas možnost as budem sazet ty stromky tak ti dam vědět .Ja se těšil že budem jezdit asi sem se splet ty nejsi romantik ale převlečenej zahradnik
Začínáš hezky Ondro. Jak budeš řešit vyznačení tratě (mantinely z hlíny, hadice... )? Jinak by stačilo to oplotit a je z toho hezká aréna na demoliční derby. Těšim se na další fotky ze stavby a hlavně na ježdění.
Neboj to se podda .Ale asi male mantinely z hliny zda se my to nejmensi zlo pro auta,už aby to bylo schrnuty a mohli sme malovat trat podle nejlepsiho navrhu .Rozměry budou jen co to doděla to bude asi do 14 dni. Je to dlouho ale driv to nejde.
Tak je to srovnany v sobotu sem hodim nějake metry,at je nad cim přemejšlet.Vypada to tam jak po valce nejake fotky taky dodam .
Naposledy upravil: mexiko49 (02. 03. 2015 19:42:49)
Tak natahnem mlíko a můžeme jezdit
Ahoj kluci, kde přesně ta trať je? Koukám už hodinu do map a ani podle videa to nemohu dohledat.