26

Re: Buggy Gravel Hound DF-02

Mam hlinikovy spodni i horni rameno (bylo jako bonus ve stavebnici) a jeste jsem dokoupil C-HUBy a Alloy Front Knuckle Arm a to na cem je nasroubovane kolo. Takze nejslabsi misto pri narazu kolem je prave to sasi. Takze jeste parkrat vymenim sasi a pak tam dam zpatky plastove dily. Take se mi to stalo, kdyz jeste nebylo tak hezke pocasi, takze plast byl krehci.

Jeslti máš hliníková spodní ramena, tak tam nesmíš dávat ty tyčky, které k nim byly, ale ten původní drát tvarovaný do U. Ten totiž ten náraz na kolo udrží a plastová vana není tak namáhaná - já jsem kolo ulomil 2x, potom jsem tam dal zpátky to U a teď mám pokoj.

27

Zajimavý nápad, zkusím to.Dík

28

Jeslti máš hliníková spodní ramena, tak tam nesmíš dávat ty tyčky, které k nim byly, ale ten původní drát tvarovaný do U.....

Někde ještě byla rada podle tohoto drátu ohnout nové U asi o 5mm delší na každém koci a tyto konce zavrtat do šasí zvýší se tím pevnost uložení ramen.

29

Zdavím pánové. dost uvažuju nad koupí tohotoho modelu Tamiya DF - 02 http://www.rcauta.cz/inshop/scripts/Detail.asp?kat=58328

1 )Můžete se mi více rozepsat co od toho mám očekávat? Mám ted ježděný Kyosho Zaboon komplet serie a jsem absolutně nadšen. Bude tohle taky tak dobrý? Nebo je to hodně podobný? Pokud má někdo srovnání byl bych rád. Nejradši bych to ozkoušené Kyoho, ale bylo pouze pujčené..

2) Jinak , až mi praskne to šasí:-), kolik stojí? Na netu jsem ho nikde nenašel a podle mě cenu bude dost krutá. Díkes moc. Jinak náhradní díly asi neni prblém sehnat ne? Budu k sehnání i třeba za 3 roky?

3) Co k této sadě musím ještě nutně dokupit?

samozřejmě packy, nabiječku.

Vysílačka stačí třeba tahle? http://www.rcauta.cz/inshop/scripts/Detail.asp?kat=3108
Mohu použít i tu vysílučku z toho Kyosha? jde o nějaký Perfekt XT 3 nebo tak nějak.

4) Přijímač musím taky kupovat nebo ten má už stavebnice? Můžete nějaký doporučit? FM/Am?

Díky moc za rady. Po týdenní zkušenosti ze Zaboonem se fakt těšim jak malej kluk. Ale potřebuji to ještě trochu s konzultovat s odborníkama smile

Opravdu díky za všechny rady, jsem začátečník.. sad

30

Vzhledem k datu neví mjestli to ještě pomůže, ale:
1) Kyosho neznám, takže nemohu soudit, ale každopádně DF-02 pro začátek stačí, samozřejmě na závodění to moc není
2)Pokud ti praskne šasi tak cena není moc krutá viz: http://www.rcauta.cz/inshop/scripts/Detail.asp?kat=51074
S náhradníma dílama problém není a myslím že ani za ty tři roky nebude, dají se koupit téměř ve všech shopech bez problémů
3,4)Vysílačka v odkazu by prozatím stačila, ačkoliv si myslím že nějaká FM by byla lepší vzhledem k větší odolnosti vůči rušení. Tebou zmiňovanou vysílačku neznám, takže nemohu říct. Jinak podle vysílačky pak potřebuješ ještě přijímač (AM/FM), protože u stavebnice není ale pokud budeš kupovat zcela novou RC soupravu tak už u ní většinou přijímač bývá. Ve stavebnici je pouze motor Johnson 540 a regulátor tamiya TEU-101 BK

31

Zdravim borci !
Cece dneska jsem zkousel drift z df a naprosto jsem zyral slo to docela dobre do driftu a kupodivu i sneho ven (nastavil jsem si rozbihavost na predni naprave znizil co nejnis podvozek a driftoval jsem na izolepe kterou jsem otocil nekolikrat kolem kola  big_smile  a bylo to v poho) Kdyby to jeste nekdo zkousel tak napiste jak jsete dopadli ja jsem byl zpokojen (i kdyz to vypada jako nesmysl driftovat s df ale za zkousku to stalo :!: )  big_smile

32

To uz DFku nikdo nema ze nikdo nic nepise??????  :?:  :?:  :oops:  :oops: