1

Téma: Regulátor LRP V6

Hello, mám velkou prosbu. Koupil jsem před časem použitý regulátor LRP V6. Jelikož jsem k němu nedostal žádný návod, nedokážu jej naladit. Konkrétně se mi jedná o zmírnění brzdného účinku. Nyní je totiž nastavena tak, že mi při neutrálu ihned auto brzdi a to tak razantně, že mi jde do smyku. Děkuji za jakoukoliv radu ohledně nastavení.

2

Re: Regulátor LRP V6

zkusim ti odpovedet ... mam V7.1
mas tam tlacitko setup ... tak zapni RC a mej neutral ...
zmackni tlacitko setup a drz ho dokud ti nezacne svitit LEDka
pak dej plny plyn a zmackni setup
kola se ti zacnou v takovych pulsech tocit
pak dej plnoy brzdu a zmackni setup
pak dej neutral a bud uz to bude nastavene nebo to bude chtit jeste v neutralu zmacknout setup ...

toto je pro V7.1 pokud tam ani nemas tlacitko setup tak to asi neplati ....
kazdopadne pred jakymkoli setupem si nastav vsechny trimy na radiu na 0 a take max vychylky na 100% ...

3

Hello, mám velkou prosbu. Koupil jsem před časem použitý regulátor LRP V6. Jelikož jsem k němu nedostal žádný návod, nedokážu jej naladit. Konkrétně se mi jedná o zmírnění brzdného účinku. Nyní je totiž nastavena tak, že mi při neutrálu ihned auto brzdi a to tak razantně, že mi jde do smyku. Děkuji za jakoukoliv radu ohledně nastavení.

Na strankach LRP je kompletni manual - User Guide - staci se jen podivat http://www.lrp-electronic.de/e/download/download.asp?id=457

4

Děkuji moc za pomoc, jdu se pokusit to nastavit. Ale vypadá to, že to budeme mít stejné. Tlačítko setup tam mám a u kontrolky u setupu a u brzdy jsou také, jen ještě nevím, nač je štelovací potenciometr u brzdy. Je to síla brzdného účinku ? Ale ještě jednou díky.......

5

je to presne jak rikas, je to regulator brzdneho ucinku

6

Tímto zdravím dalšího majitele regulátoru LRP smile Sejdeme se na Hanáckám letním poháru (snad) a taky určitě u Globusu na treninku smile