Nazdar a je tu ďalší problém,štartovalo sa dosť veľakrát,lebo naštartovalo,pridal sa plyn a zdochlo a potom zasa a zasa skúšal...ale len zdochýnalo a zdochýnalo zaradom,pritom nejaký,čo sa vraj vyzná mu to nastavil na tú zmes,čo má,tak neviem teraz kde je problém,či je malý prítok paliva do motora,alebo čo...ale je tu aj ďalší problém po toľkom štartovaní motora sa zrazu ten naťahovací štartér zasekol a ostal vytiahnutý a nedalo sa štartovať,troška sa potočilo šróbovákom zboku a pekne vtiahlo dnuka tak som nechápal,že čo je problém,rozobral som a pružina bola na mieste,nepolámaná,šnúrka taktiež na mieste a ok,skúsil som v ruke párkrát ponaťahovať a pekne išlo aj sa vracalo pekne,no keď bolo na motore nie a nie sa samo vrátiť...tak som to rozobral ešte viacej,vybral som ten kovový stred,ktorý spája naťahovačku z motorom a sa mi zdá,že ten plastový kotúčik na ktorý sa navíja tá šnúrka je po vybratí kovovej časti naokolo zo strany motora odratý...môže to byť problém? Inak rozmýšľali sme,že by dobre bolo kúpiť už ten elektro štartér pre prípad,lebo ako vidím tak tento naťahovací stojí za prd...chcel by taký do ruky s motorčekom,ale neviem aký by bol vhodný,čo poviete? Diky
E-Revo 1:10 s Brushless