1

Téma: Zničené svíčky

Zdravim, chtel bych se zeptat, dnes sem byl jezdit a kdyz sem chtel doplnit nadrz tak se potom uz nenastartoval. Zjistil sem ze mam "propalenou" svicku a mrknul sem i na ostatni 2 svicky proc nefungujou a byli na tom uplne stejne. Byli temer nove jel sem s nimi jen jednou.. ted uz nemam zadnou.. Neni problem v motoru? Děkuji za kazdou odpoved

2

Re: Zničené svíčky

Ano mohou to dělat nečistoty v motoru , ale i nekvalitní svíčky nebo palivo. Jak dlouho máš toho Thora ? Od kud si ho koupil ?

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

3

Od Vás big_smile smile zemřela mi jak původní svíčka tak i R5 a R3 a leju do nej Rapicon 25 - 30 % motor mám furt čistý a bez koroze

4

Jo vlastně , už jsme to řešili wink . Když se koukneš do mých fotek kde jsem dělal tohle auto , uvidíš že jsem ho koupil se zrezlými ložisky. Vyměnil jsem je , ale jestli ti zas neorezli ? Motor jde seřídit normálně ?

- -  Servis RC modelů :     Fotky    Videa    Blog    Zvuk    Tel:  608 249 147  - -

5

anoo viděl jsem ale ne, neorezli právě fakt netuším čím to může být, možná tou nekvalitou svíček, v pátek si koupím novou a vyzkouším a seřídit jde furt perfektně, volnoběh taky krásný

6

Tak kup kvalitní svíčku a uvidíš. Někdy se prostě stane , že na jednu svíčku odjedeš půl sezony a někdy ti za den nestačí tři big_smile  wink

7

dobře big_smile tak prozatím dííky smile

8

zdarec
tak jak si dopadnul s těmi svíčkami?
řeším podobný problém s HPI K5,9

XRAY XT8, E-revo 1/16
Savage XL minulost