Téma: LRP S10 Twister 2wd Short Course
ahoj chci se zeptat ma někdo zkušenost s tímto podvozkem uvažuji o koupi bez elektra vyděl jsem ho parkar na závodech
Naposledy upravil: michyy02 (28. 04. 2014 16:56:47)
Sanwa MT4 FHSS4
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj chci se zeptat ma někdo zkušenost s tímto podvozkem uvažuji o koupi bez elektra vyděl jsem ho parkar na závodech
Naposledy upravil: michyy02 (28. 04. 2014 16:56:47)
Jo jezdil jsem ho hobby byl to docela držák a ne moc náročnej . ještě z něj mám na zakázku dělané plato v 1kuse a 4ks diferáků .
joo u nás jeden jezdí, a má ho cca 3 závody a 2x se vymlel zadni diff. Ale jinak krom toho diffu to nejede špatně
tak ty diffi nic moc kor u verzi 4x4 ale tady prej stači dat komplet kovové převody a good
omlouvám se za mejlku, tady u náš má kluk 2wd.
nevadi ja chci 2wd :-D je stim vetši prdel
tak v tom případě to platí:D 2 závody, 2x nedojel kvůli diffu. vevnitř s vymele a přeskakuje.
uvydime pokud se do toho neda nějaká přehnaná motorizace tipu 6,5t tak to musi vydržet:D
ma v tom tusim 9t a vykon na rozjezd stazeny.
Na zkušenosti se zeptejte kluků v RORT Semily, ty to auto jezdí jako "cup" s předepsanou motorizací LRP Spin + K7 13,5. Jinak jezdí bez problémů, s diferákem jsem problém neměl.
ma v tom tusim 9t a vykon na rozjezd stazeny.
tak ja chci něco kolem taky 9t 3900-4400kv max
a 60a regl
joo u nás jeden jezdí, a má ho cca 3 závody a 2x se vymlel zadni diff. Ale jinak krom toho diffu to nejede špatně
takže Planetovy kola vždy odešly jo uvydime a dik
celej diff se rozpadl. Zustalo Ok vzdy jen to velký ozubení:D
tak to se asi na to vyxxx a kouknu na bazar nedavno tam byla losina
taky mam teď losi a jsem spokojený. Pokud bys chtěl mám blitze na prodej. Kdyžtak více do sz
po vymenzení vůlí dojeli celý závod. Takže jak auto koupiíš, rozeber diff a vymez vůle. Pak to prý bude jezdit bez problémů.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.