Téma: Buggy 1:8 elektro
Ahoj začínáme chceme buggy 1:8 elektro prosím o radu s podvozkem a motorem a rc soupravou .Zatím nás zaujalo MUGEN Seiki MBX-7 ECO a .XRAY XB9E Buggy nebo poraďte jiné dík.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj začínáme chceme buggy 1:8 elektro prosím o radu s podvozkem a motorem a rc soupravou .Zatím nás zaujalo MUGEN Seiki MBX-7 ECO a .XRAY XB9E Buggy nebo poraďte jiné dík.
Ahoj , noo ... jak to říct ..... o kvaltě zmíněných modelů se nemá cenu bavit , ale jsou to víceméně závodní speciály jedno za 12 a druhé za 14 a to je cena holého podvozku , takže celé bude za 25. Nevím co s tím autem budete dělat protože , tvé informace jsou žalostně skromné , ale na ježdění kolem baráku asi zbytečné. Jestli chcete závodit , tak asi jo , ale nejdřív to chvíli trvá než to člověk dostane do ruky a vstřebá potřebné informace. Prostě do začátku mi to přijde zbytečné , ale třeba nám prozradíš ještě nějaké informace i my to pochopíme
Naposledy upravil: Lukidol (21. 01. 2014 14:32:01)
Děkuji za info. Zatím kolem baráku a mám tu blízko dvě tratě. Tam chceme pro začátek trénovat nebo spíš se učit.:) Na závody chceme také, ale bojíme se škodit (neúmyslně) ostatním. Prodejci radí koupit tyto podvozky i pro začátečníky -více vydrží a při dobré údržbě je to podvozek na 4 roky. Levné podvozky jsou křehké a to si ze začátku nemůžeme dovolit .Omlouvám se ale takové info jsem zatím dostal a proto jsem tady.
Pokud mluvíte už tedˇo závodech, není co řešit. Samotný ježdění jen tak je na prd a brzy přestane bavit. Předpokládám, že s cenou jste smířeni.
Už jsem si zvykl, že zadarmo nic není(já taky nedám nic zadarmo ) tak mi nic jiného nezbývá. Ale pořád nemám odpověď který podvozek ,motor a vysílač .Četl jsem různé příspěvky a nejsem z toho nikterak moudrý. Soupravu radí Futaba 4pks ale stejný problém cca 11 tis. stojí to za to ??? a motor tam jsem v koncích úplně.
Prodejci ...... no jasně , kdyby měl každý začít tak jak raděj prodejci tak bychom tu ještě ted brousili dřevjený autíčka o chodník , protože by na ty modely nikdo neměl
Ale proč né , když peníze nejsou problém ........ RC soupravu si můžeš vybrat sám třeba od těchto výrobců : Futaba , Spektrum , Sanwa ...... s displejem , a telemetrii .......
Kombo třeba tohle , ale to bude masakr (to už je na zbrojní průkaz) : http://www.teamtekin.com/pm_8thscale.html
Já nepsal že peníze nejsou problém, ale taky nechci vyřezávat podvozek z textitu (petinaxu) Jestli je nějaká levnější a přitom dobrá cesta jak to pořídit levněji tak sem s ní .
Pokud je rozpočet, doporučím MBX-7 Eco, kombo Tekin (jezdím ho) vysílačku Futaba ideálně 4PK, nebo Spektrum DX4Pro, servo Sawox 1258TG, Futaba BLS 352/351, Hitec HS-7955, baterie 2x2S nebo 1x4S min. 70C, kola/pneu AKA, univerzálně Impact, nebo Cityblock měkká guma.
Děkuji za názor .Je velký rozdíl kromě ceny 4PK a 4PLS
V rychlosti přenosu především, ale to pozná jen opravdu dobrý jezdec nevím, jestli bych to zaznamenal. Ale kvalita tam je, to rozhodně a rušení se plošně nekoná.
Děkuj,:)i ale stále se nemůžu s vysílačem rozhodnout no prostě začátečník amatér
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.