Téma: VRX blade
Zdravim, chtel jsem se zeptat kde se daji sehnat nahradni dily k tomuto modelu. Popripade jestli by nekdo nemel k tomu alespon katalog nahradnich dilu od vyrobce. Predem diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim, chtel jsem se zeptat kde se daji sehnat nahradni dily k tomuto modelu. Popripade jestli by nekdo nemel k tomu alespon katalog nahradnich dilu od vyrobce. Predem diky
To by mě zajímal důvod , proč si někdo koupí rc model který se tu téměř neprodává a neexistují tu na něj díly ?
Díly jsou ..... NEJSOU ..... auto je nějaký HSP bastard který se k nám nikdy neměl dostat , ale fantazie a drzost některých prodejců nezná mezí , protože auto u nás prodávají asi dva prodejci ..... díly nikdo
Auto prodej ! ! ! Kup raději Himoto - kvalita stejná , ale díly tu prodává kde kdo ......
Nebo si kup bazarové Himoto bez elektroniky a přehaž do toho rc a střídák z VRX.
Naposledy upravil: Lukidol (08. 01. 2014 20:56:49)
Z firmou HSP to nema nic spolecne..
mrkni se sem
http://vrxracingusa.com/
http://www.vrxracing.it/
snad tam najdes to co hledas. Je to sice v italstine ale prohlizec google ti to snad nejak prelouska do cestiny:)
S dilama je to bohuzel tady tezke nebo se tomu tady nikdo nevenuje..jen prodavaji auta ale na dily jaksi zapominaji.
Ale jak ti tady radi kolega tak to radeji prodej nekomu kdo si to vezme na dily (protoze je bude potrebovat) a kup si radeji neco na co sezenes v CR bez problemu dily.
Proc by meli met vysilacky od HSP? HSP nevyrabi zadne vysilacky, ani motory, ani regulatory ani nic elektronickeho..Na to jsou jini vyrobci..Oni delaji ciste auta plasty a komponenty si do toho nechavaji dodavat. Stejne tak to ma firma HPI Racing. Oni si delaji pouze v cine/taiwan pouze plasty a regulatory+motory jim dela firma Hobbywing ktera dela hodne zname ezruny/xeruny...a jen tak pro zajimavost dodava ted nove elektroniku i do modelu Himoto:)
Ale drzem se tematu..
Dekuji za rady. Bohuzel si ho koupil kamarad, ktery si ho chtel vyzkouset a po prvni jizde se auto zblaznilo a narazilo primo do zdi, je tam namontovany silnejsi motor. Dal jsem ho provizorne dokupy a zatim jezdi. zatim dik
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.