1

Téma: Trocha soustruznicke prace :-)

Chlopi pochlubte se se svyma zkuzenostma se soustruzenim kotvy, ceho se vyvarovat nejake tipy. Diky

2

Re: Trocha soustruznicke prace :-)

Chlopi pochlubte se se svyma zkuzenostma se soustruzenim kotvy, ceho se vyvarovat nejake tipy. Diky

No chce to soustružit raděi častěji a ubírat menší šponu! roll

3

jedna z veci, ktere je potreba se vyvarovat je prostriknuti kotvy motorsprayem po soustruzeni. Duvod je prosty: motorspray vytvori na stocene plose vrstvu, ktera se velice rychle napali. Vyzkouseno s LRP motorsprayem a HVP.

Kotvu prostrikavam pouze pred soustruzenim.

4

jedna z veci, ktere je potreba se vyvarovat je prostriknuti kotvy motorsprayem po soustruzeni. Duvod je prosty: motorspray vytvori na stocene plose vrstvu, ktera se velice rychle napali. Vyzkouseno s LRP motorsprayem a HVP.

Kotvu prostrikavam pouze pred soustruzenim.

A já si říkal, proč nám ten komutátor tak černá  i při lehčím převodu. Díky Tome!

5

A já si říkal, proč nám ten komutátor tak černá  i při lehčím převodu. Díky Tome!

no, doufejme, ze ti to pomuze :-) neni to vselek

6

Tak y mě nějakou dobu potrápila nesouosost hřídele kotvy se suportem nože. To pak máš z komutátoru konus a dvě jízdy to nejede. Kontrolně změř digitální šuplerou začátek a konec soustružené části a případný rozdíl oprav posunutím držáku ložisek pod kotvou.

7

dik ... jasne budu merit ...