Téma: Trocha soustruznicke prace :-)
Chlopi pochlubte se se svyma zkuzenostma se soustruzenim kotvy, ceho se vyvarovat nejake tipy. Diky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chlopi pochlubte se se svyma zkuzenostma se soustruzenim kotvy, ceho se vyvarovat nejake tipy. Diky
No chce to soustružit raděi častěji a ubírat menší šponu!
jedna z veci, ktere je potreba se vyvarovat je prostriknuti kotvy motorsprayem po soustruzeni. Duvod je prosty: motorspray vytvori na stocene plose vrstvu, ktera se velice rychle napali. Vyzkouseno s LRP motorsprayem a HVP.
Kotvu prostrikavam pouze pred soustruzenim.
jedna z veci, ktere je potreba se vyvarovat je prostriknuti kotvy motorsprayem po soustruzeni. Duvod je prosty: motorspray vytvori na stocene plose vrstvu, ktera se velice rychle napali. Vyzkouseno s LRP motorsprayem a HVP.
Kotvu prostrikavam pouze pred soustruzenim.
A já si říkal, proč nám ten komutátor tak černá i při lehčím převodu. Díky Tome!
A já si říkal, proč nám ten komutátor tak černá i při lehčím převodu. Díky Tome!
no, doufejme, ze ti to pomuze :-) neni to vselek
Tak y mě nějakou dobu potrápila nesouosost hřídele kotvy se suportem nože. To pak máš z komutátoru konus a dvě jízdy to nejede. Kontrolně změř digitální šuplerou začátek a konec soustružené části a případný rozdíl oprav posunutím držáku ložisek pod kotvou.
dik ... jasne budu merit ...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.