Téma: Nove SCT 1:10
Nazdar chalani... Chcem si kupit SCT ale neviem ktoru znacku najviac sa mi paci TLR SCTE 2.0 poradte prosim...som uplne bezradny! A chcem to cim skor objednat!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nazdar chalani... Chcem si kupit SCT ale neviem ktoru znacku najviac sa mi paci TLR SCTE 2.0 poradte prosim...som uplne bezradny! A chcem to cim skor objednat!
Durango DESC410
Durango neviem ani kde kupit...mas tip?
A preco durango?
Je to nejlepší závodní podvozek. U nás ho prodává Lestr model. Pokud nechceš závodit tak na blbnutí je prý dobrý Traxxas Slash
Myslim, si ze Durango je dobra volba, protoze je u nas hodne rosireny. S tim nejlepsi, bych byl opatrnej. Na svetovejch forech si hodne lidi stezuje na krehkost plastovejch dilu. Ta Losi bude urcite taky paradni volba. Jinak momentalne nejlepe hodnocenej podvozek je Tekno RC SCT410, ale to v CR pokud vim nikdo nema. Ale jinak souhlas s Degim, pokud chces v CR/SVK zavodit a zacinas, je vyhoda koupit podvozek, kterej nekdo jezdi, at ti muze poradit co a jak.
No já pravda že jsem od doby co mám Shorta zlomil obě přední ramena. Ale spíš byli blbý ty osičky v nich protože byli uřízlí jak nožem. Ale po výměěne nic neodešlo. A kdyby jsi viděl kolik ran a kotrmelců to dostalo včera na závodech. No divil jsem se že vše vydrželo.
Viem zohnat ten tEKNO ale len z nemecka ked potrebujem ND tak pokazdykrat postovne neni lacne! Chcem to urcite na zavod, nabuduci rok chcem zacat v kategorii IC buggy 1:8 a SCT
Ono takhle pokud budeš chtít závodit tak aby tě na závodech nic nezaskočilo tak je dobrý mít auto na ježdění a další na díly. Pak máš jistotu že cokoliv odejde máš náhradní. Já mám k SC taky celej další podvozek a na jaře začnu jezdit Buggy elektro a taky budu mít 2.
Ja mam tiez e buggy 1:8 mugen seiki mbx6 eco, je to super auto ale ja ho nepouzivam mam odjazdene nanom asi 1hodinu ma motor lrp200kv reg lrp ix8 baterie niio power 5200mAh 50/100c proline knuckles gumy upne nove proline karoseria bulldog a vsetky diely su vymenene na hlinik... Aj by som to predal ale mna to vyslo okolo 1000€ a nepredam to pod cenu urcite
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.