Téma: kyosho sand master
zdravím pánové
Má někdo praktické zkušenosti s tímto modelem? jde o 2 WD stavebnici za cca 1900 kč. Kopil jsem tento model, stavba příjemná, bez vychytávek, obsahovala motor, regl..Akorát tlumiče po nalití okamžitě vytekly (neměli v sobě jediné těsnění, jak kolem pístnice, tak v hlavě tlumiče) V sáčcích žádné o kroužky ani nebyly.Doufám, že nebude problém vše sehnat. Zatím jsem použil tlumiče z bugyny Ansman-Smacker, abych mohl auto testnout. Jízda je v pohodě, auto je poměrně dlouhé a s menším rozchodem kol, takže dobře drží směr. Motor za zadní osou, jej činí trochu přetáčivým, takže jde ochotně do smyku a nálsledného driftu, především v hale.Co mne překvapilo, je malá spotřeba baterie a velký převodový poměr do pomala (91 zubů kolo, a 17 zubů pastorek) spotřeba ampér je menší asi k vůli menším odporům v převodech a jen jednom diferenciálu. Motor je asi více otáčkový, čímž i přes velký př. poměr je schopen hnát auto cca 35 km/h, což bohatě vzhledem k určení modelu do písku a terénu, stačí. Další velké plus je kompletně zakrytý převod. V porovnání s Himoto bugy Z3, jež mám, je víc podobný reálnému autu, no časem uvidím, co oproti betelné Z trojce vydrží:)