Re: HIMOTO MONSTER ZENIT MT 4x4 RTR 1:10 (2.4GHz)
No máš pravdu, já jsem měnil tu samou součástku tento týden a taky se mi diferák neotáčí moc volně, nicméně není to nic tragického.
Já už mám těch renonců od Pelikána plný zuby a při nejbližší možný příležitosti hodlám řešit jakýkoliv problém přes ČOI. Jejich podpora je opravdu naprosto tragická.
Nezbyde ti asi nic jiného, než si objednat kompletní 31007 + 31039 a když to nebude pasovat, otlouct to celé Pelikánovi o hlavu, poslat mu celý auto, ať si to vyřeší, jak chce.
Já jsem za posledních pět jízd nikdy nedojel ani jednu sadu baterií, vždycky něco odešlo. Nejdřív prokluzová spojka, pak hlavní kolo diferáku, pak komplet spur i s pastorkem ( i když pastorek byl už načatej). A to už fakt jezdim opatrně, na skocích jen zvolna, žádný divoký změny směru vpřed / vzad, žádný tvrdý nárazy do překážek. No prostě je znát, že Zenit je asi ta nejhorší možná volba na trhu. Se Sworkzem jezdím jak prase a nikdy nic neodešlo, mlátím s ním o skoky, jezdím v písku, v prachu, převody tam nejsou moc kryté a přesto jsou netknuté. U Zenitu jsou převody "zakrytované" ale po 2 minutách musím zastavit a čistit spur, který je plný kamínků. No prostě děs a hrůůůza!
Naposledy upravil: 1viper1 (06. 05. 2015 20:58:57)