1

Téma: Ojeté MR-02?

Zdravím mám možnost koupit ojeté mini zetko mr 02 za 500,-

je funkcni jen potřebuje nový pastorek.chci se zeptat mám do toho jít? nic moc o techto modelech nevim ale chci neco na domaci jezdeni takoveto vyblbnuti

jeste by me zajimalo jak je to s nahradnimi dily? a jestli to bude potrebovat nejaky upgrady? dekuji za odpovedi

2

Re: Ojeté MR-02?

Těžká rada .... cena pět set je dobrá. nicméně určitě to bude s AM 27MHz rádiem takže počítej s rušením. Na blbnutí doma by to však mohlo, ale taky nemuselo stačit (pokud bydlíš někde kde je vyšší míra rušení tak to je problém) Náhradní díly i tuning vesměs problém nejsou, ale počítej s tím, že pokud budeš kupovat nový díly a origo Kyosho tak to je celkem nářez. Nicméně řada prvků se dá pořešit levněji od jiných značek. Je ale otázkou jestli do toho sypat peníze.... Taky je otázkou skutečný stav toho modelu, tedy zejména stav serva (to byla jedna z největších slabin), stav plastů (jestli to nemá praskliny) atd....  Pokud s tím nemáš zkušenosti tak to asi těžko posoudíš. MR02-ky AM se daly donedávka koupit v doprodejích fungl nový za cca patnáct stovek, takže já osobně bych spíš volil tuto cestu. Pokud ale uvažuješ třeba i nad závoděním tak bych do toho v žádným případě nešel.

3

Üž jsem se rozhodl.

model jsem si přivezl doma na okouknutí.Byl v pořádku nic nezničené nepoškrabané údajně málo ježděné. jediná závada je špatný pastorek.a lehce zpukřelá kola jinak vše v pořádku. i kastle není na tom zle. tak jsem cenu ukecal na 300 kaček.

podařilo se mi sehnat  levně tuningové a náhradní díly.  objednal jsem si pastorky,nova kola i s disky a nějaky drobnosti. až to přijde tak to dám do kupy a začnu řádit

mám v plánu jezdit sám a  po čase se pojedu podivat na závody.

pokud mě to chytne ušetřím na nový 2,4Ghz  a zacit zavody. ale to je ješte daleko a s penezma trochu jinak smile

ješte jedna otázka existuje nejake forum jenom o mini z? nekde kde to zije?

4

Forum jen o mini-z u nás neexistuje, ono celkově o mini-z diskutuje minimum lidí.

5

Ještě k těm levným nákupům ... ona je totiž spousta dílů a tuningů, který jsou vpodstatě k ničemu. Doporučil bych nejprve něco nastudovat. Jenom třeba pneumatik můžeš koupit X-druhů za spoustu peněz a ve finále se pořádně ani nesvezeš protože Ti auto půjde do hodin, nebude sedět nebo zase třeba nezatočíš. Taky záleží na jakým povrchu budeš jezdit. Není to tak jednoduchý jak to vypadá ale na to přijdeš sám. smile