Téma: Hledám podvozek onroad 1/10 do 3000Kč bez elektroniky
ahoj hledám nějaký slušný podvozek bez elektroniky na hoby ježdění. a případně později na předělání na rally a závody. díkes za pomoc
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj hledám nějaký slušný podvozek bez elektroniky na hoby ježdění. a případně později na předělání na rally a závody. díkes za pomoc
LRP S10 Blast TC Clubracer?
ten je až moc "očesaný" co něco od REELY nebo HIMOTO popřípadně STRADA je to špatná volba?
ten je až moc "očesaný" co něco od REELY nebo HIMOTO popřípadně STRADA je to špatná volba?
Bohuzel je... ;-(
když jsem si teď "nakoupil" vše co potřebuju tak jsem se dostal k 7000,- což je moc :-/
Tak nekupuj Clubracer verzi, ale třeba jen non-rtr, kde dokoupis už jen elektroniku.
Ahoj,
mám Reely TC-04 (viz. podpis) a mám ho jen jako "bokovku" nebo sekundární auto na vyblbnutí a to na silnici (jak drift, tak rally - hobby!!!). Abych pravdu řekl, tak se k němu chovám jako prasátko. Žádná extra údržba. Navíc jsem si jen udělal kryt přijímače. Mám ho cca. 3/4 roku a jezdím s ním (dle počasí) každý druhý víkend.
Musím říct, že doteď bez žádného problému mimo moji blbost. Naprostá spokojenost! Asi dobrý kus
Ps.: jo a cena RTR 4,5 t.
Naposledy upravil: Armagedon (17. 01. 2013 22:52:50)
no a co třeba něco od tamie???
Tomu se fakt vyhni...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.