26

Re: Strhane zavity v plastu

Moje zkusenost sice neni uplne autickarska, ale podobnej problem jsem resil u Force Feedback volantu k pocitaci. Stalo se mi temer to samy, ovsem bohuzel u dilu docela dost namahaneho, takze dira byla uplne vyzvejkla. Takze jsem onen dil vyndal, tu vyzvejkanou diru ocistil od kousku plastu, po stranach diry vypiloval male drazky trojuhelnikovym pilnickem, zalil vesele celou diru epoxydem, prevrtal, a bylo vymalovano smile Samorez se do toho dostaval sice hur, ale kdyz epoxyd rozmichas spravne tak je trochu pruznejsi. Takze ve vysledku kdyz se urval drzak pruziny uvnitr ff mechaniky, tak tenhle sroubek jeste porad drzel. Epoxy rulez  tongue
Ale kdyby se ten kus plastu dal sehnat novej za 300, ani bych o tom nepremyslel.

27

Re: Strhane zavity v plastu

mno ja mam osvedcenou jeste jednu vec.

kupsi toluen a nitro redidlo. smichej to tak 5:1 toluen:nitro

do tohoto pridej plast ktery je stejny jako bude lepit
lepsi je ho nastipat na male kousky at se rychle rozpousti. nejakou dobu to trva. vznikne ti takova kasicka. tou zaplacnes tu diru a nechas to zaschnout. To bohuzel trva dost dlouho, ale potom je to jako novy kus kam je potreba jen vyvrtat diru.

ten toluen ma jednu vlastnost a to ze je velice agresivni na palsty. rozposuti je. a tim ze to das na postizene misto tak toluen v te hmote rozlepta i okolni plast a po zaschnuti se dokonale spoji vzajemne takze je to uplne zadelane.
nevyhoda je fakt to ze ten toluen se vyparuje hodne dloho, je lepsi to tak tyden nechat.
na moc velke diry to fakt neni, protoze ten toluen ve velke hloubce zustava a je to meke, ale na ten zavit je to idealni.