1

Téma: Problém s RC Motorkou Honda Repsol 1:12

Dobrý den, chci se zeptat co se mohlo stát když sem zapojil baterku 7.4V 1000mAh Li-Po a hned jí vypojil ?? Origo je 4,8V Ni-Mh  220mAh .... Cvaklo v tom a už neraguje poraďte prosím jestli je to vážné a co stím, zda se to dá opravit... Děkuji

2

Re: Problém s RC Motorkou Honda Repsol 1:12

Moc obecný popis. Zapojil si tu lipolku a zapnul regl? Jel si s tím? Zakouřilo se? Zkoušel jsi potom zapojit tu s právnou baterku a jelo to, nejelo? Rozepiš se víc, s málo informacema ti nikdo poradit nedokáže.

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

3

Zapojil tu lipolku poté motorku a vysílačku, ale když už jsem byl připraven k jízde, tak to cvaklo ... Hotovo už nic nešlo zkoušel jsem zapojit tu origo a taky nic ...

4

Jo a žadný hoření nic jen to cvaknutí...

5

Podle me to nepřežil regulátor. Oprava asi nesmysl, takže koupit nový...

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

6

A reklamace nebo náhrada z něčeho jinýho??

7

Když si do benzínového auta natankuješ naftu, odtáhneš auto na reklamaci? Ale pokud na to máš žaludek, tak to zkus, třeba to nikdo nepozná. Jinak můžeš nahradit jiným reglem podobných parametrů. Bohužel nevím co je to za výrobce, nebo typ.

8

Jak řekl Dovi.... Já si také myslím, že 4.8V a 7.4V je docela rozdíl..... ale každej svýho štěstí strůjce

Naposledy upravil: Sejny (01. 08. 2012 00:46:52)

E-RevoBL, Futaba 3PM 2,4G, Neu1515, eZRun80A, Savox, Full RPM          http://sejny.rajce.idnes.cz/
Revo, GT3B, Ofna Picco .26MAX Savox HV Brushless servo, 2s LiPo RX, Full RPM  Revo je prostě nej smile
Savage FLUX XL Brushless