Re: BRno dráha Líšeň
Kde je hodně dobrej plácek v tom brně? Nemyslím asfalt
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tuhle ty mista z prvnich prispevku tady:
http://rcmapy.com/?locid=923
http://rcmapy.com/?locid=2071
-
tento vikend 26.-28.10. nekdo?
-
Zdar já bych došel jenže mám auto mimo provoz zhořel mi motor i s regulátorem tak šetřím na novej...
Já měl moc nabitou sezonu, takže na tohle už nezbývá čas a musím dohonit, co jsem doma zanedbal, než bude zima
někdo kdo by se tam dnes objevil mám SCčko
hledám někoho na ježdění mám SC a celej týden 14. - 21. kromě soboty čas
Tak co brňáci, kdy a kam dete jezdit? Nemusí to bý dráha, spíš nějaký terén, les...mám summita
ahoj já jezdím kdekoliv to jde. ale nejmíň do středy jsem mimo provoz... ale dej mi vědět a můžeme se domluvit do PM jsem ti poslal číslo mobilu.
Ok, good, odepsal jsem ti. Mam mambu, takze nejsem vodotesnej momentalne, radsi bych chvilu pockal, nez to sleze:-)
no jak říkám já jsem nejméně do příštího týdne mimo provoz a jsem vodotěsnej jen díky tavné pistoli a pro sichr potravinářské folii ale taky bych počkal
Zdar já bych se taky rád přidal akorát ted mám auto mimo provoz...
koncem týdne mě dojde auto takže bych se taky rád přidal
no tak pošli číslo do PM a jak pojedem dáme vědět...
my totiž asik půjdem k baumaxu na bike trať
Naposledy upravil: grycatko11 (27. 01. 2013 17:05:32)
tak panove kdyby mel dnes nekdo zajem pujdeme do lomu nez padne tma tak se muzete pridat...
Zdravim, jezdi tu jeste nekdo v Lisni?
Zdar vespolek. Já bych si tam šel zajezdit ale i když je to volně přístupný tak nemám moc odvahu tam jen tak jezdit neví někdo kdo to opatruje a koho se zeptat na svolení .
Koukal sem do katastru a patri to bud f. Jedovnicka s.r.o. nebo Teplarnam Brno s.r.o. Vzhledem k tomu ze se to tam ma cely prekopavat na nejaky posahany park pro volnocasove aktivity tak na to nehledim a budu jezdit dokud me odtamtud neodtahnou protoze ta draha je supr.. mimoto policajti me tam videli xkrat stat s autem a nikdy ani slovo..
Naposledy upravil: pinator (12. 05. 2017 15:02:15)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.