Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kofíček: Deska na stůl je 100x200 cm tak o trošku větší na přesahy.
Lukidol: Té chráničky je škoda. Tu by někdo určitě ukradl. Najdem levnější možnost. I tak dík
Ok. Jak chceš. Aby ti to pak nechybělo až budeš v Táboře stavět trať.
Posledni guma od Carbon fightera nalepena
Tady je zbytek videí z minulého lítání tedy z 13.9.2014. Videa jsou jen z telefonu.
Tohle video je setřih z jinak nepoužitelných videí.
Ostatní videa tady (videa VIII. - XII) : https://www.youtube.com/playlist?list=P … qR6wQ9_Jdv
A dvě fotky
beru ohledy na trať a je poslední svého druhu
Ahoj kluci mate moc krasna auta! Na kolik tak asi vyjde takovy Hormann ve verzi na domaci jezdeni ale v solidni vybave?
A kolik meri od cumaku ke kridlu jen abych mel tucha jak je to velky ve srovnani treba s D8T?
Zrovna ten první bílej je ten co tu lítá na těch videích a je na těch dvou fotkách : http://inzerce.modelbazar.cz/show.php?ftxt=hormann
Na délku má 75 a na šířku 48 a cena to je různý
Rozvor 555mm
Naposledy upravil: Lukidol (21. 09. 2014 16:44:29)
Pěkná videa.
Ahoj. Tak s čím tentokrát přijedete kluci z Tábora. Marder a .......? Já hormanna zatím mám, tak ho určitě zase provětrám. Akorát s tím stolem se to trošku zkomplikovalo. V sobotu tady byl dost silný déšť a desku co jsem měl připravenou u rodiču to trošku zdeformovalo.
Kdo se tedy zatím zúčastní?
Kucí , nemáte někdo FG disky nebo celý kola s tím větším offsetem na prodej , né že by to tu nikdo neříkal , ale ty žabí kola nejsou na Mardera úplně to ono. Sice je tam nandám přes ty větší unašeče , ale o dost to zůží auto. Tak bych je vyměnil .......... nebo prodal klidně i po dvou. Vezmem je sebou v sobotu.
Ty čtyři pinové
Aktuální žabí stav
A co kladivo na ty hřebíky? To taky přivezete? Ty kola se hodí i na hormanna. Škoda , že jich mám teď momentálně dost.
Ahoj, je možné si k vám přijet zajezdit? Třeba zrovna v sobotu.
Tak doufám, že hrdy majitel nebude proti. 2x Baja 5B a velky ERevo.