Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Můžu hned. Dneska už trefíte?
Já jsem s dnešním srazem nadmíru spokojen Jen škoda, že jsme nepojezdili všichni v jeden čas na dráze
Fotky jsou hnusný protože mladej si to přepnul na makro a ještě fotil s hrozným zoomem , tak sem dám jen jednu.
Ostatní tady : http://lukidol.rajce.idnes.cz/Pojezdeni … _13.9.2014
Dobrý to bylo jen škoda že černej Petr padnul dneska na mě tak snad za 14 dní to bude o poznání lepší ze to aspoň projedu a nepopojedu jen ty dva metriky
Skoda ze jsem nemohl prijet driv ale jinak super tesim se na dalsi srazek
dalsi je za 14 dni !!!
tak dneska jsem poladil combo je trochu ostrejsi tak jen to poradne ozkouset az nebude prset
Nevím zda jste to mysleli vážně, ale 27.9.2014 od 13 hod můžem pojezdit. Kdo by měl zájem tak se ozvěte. V každém případě trať pohrabu a spravim žebřík. Dál uvažuji na nějaké menší stěně , kde došlo ke dvou srážkám (hormann-revo, hormann-hormann) a stěně, kde se auta startují, kvůli splašené berušce (kdo tam byl tak ví proč). Kdyby jste měli nějaké dobré nápady jak trať v rámci možností vylepšit tak je napište.
Jinak za mě já jsem se bavil. Auto vydrželo, žádné nové investice (pouze nové šroubky a čištění). Videa a foto od lukidola v rámci možností dobrý.
Já a Tomáš tam budem
Našel jsem ještě nějakou kabelovou chráničku , neni jí moc , ale do toho kolizního úseku by to stačilo , tak jí příště přivezu a možná najdu i 250tky hřebíky (jestli jsem je nevyhodil)
Asi bych ocenil něco jako stůl , když už se auto po.ere tak abychom to nemuseli opravovat na zemi , klidně něco stlouct v místě kde je ted na zemi to lino.
O stole popřemýšlím. Na kolizní místo jsem uvažoval zatlouct roksory a natáhnout pruh koberce o výšce cca. 30 cm, aby se auto opřelo, ale nepřejelo.
Auto z tribuny určitě uvidíš. Nebude to tak vysoký. Ještě uvidím. Času je dost. To byl první nápad. Jaký průměr má cca. ta chránička?
Tak to by bylo dost dobrý.
Dneska jsem trať pohrabal, do konce týdne opravím žebřík, ale potřeboval bych (kofíček, vlčisko) zda nemáte cca. 1 m x 2 m lina na desku stolu. Desku už mám, nohy dám dohromady taky. Popř. nějaké ty hadice. Kdyžtak se ozvěte.
To se sežene. Šetřte místo na auta a náhradní díly. Co ty kola co koupil Tomáš. Budou pasovat? Mám pocit, že jsou sice fg, ale na leoparda, který má delší ramena.
Ono ty kola maj docela velké ofset takže myslím ze.to bude sedět
Ok. Na stránkách prodejce těchto disku píšou, že se nehodí na fg marder, baja a monster, ale širší unašeče to asi vyřeší. Vy jste šikovný tak to nějak vymyslíte a uděláte.
Při nejhorším se koupí širší unašeče .
Kluci mám ty širší unašeče a stejně je to málo jestli jsou na leo budou vám hodně drit to by jste je museli mít min aspoň 3cm což zas pak bude náročné na prasknutí nebo cokoliv jiného
Jaké by mělo být to lino? Zítra bych se podíval na půdu něco by tam prý mělo být