Pro všechny, kteří mají zájem zajezdit si u nás na trati:
Z důvodu, že údržba tratě vyžaduje spoustu času a občas i finanční podporu rozhodl jsem se napsat následující pravidla, která bude třeba dodržovat a v případě, že někomu nebudou vyhovovat a nebude je dodržovat nebude na trať puštěn. Jedná se o soukromou trať na soukromém pozemku a v poslední době jsem na udržování tratě sám (finančně podporuje společně se mnou i Kada a Machala, ale na brigády bohuže nemají moc času), nehodlám po někom uklízet ještě navíc bordel (petky, plechovky, papíry apd.), který na trati někteří pohodí jen tak na zem. Trať se musí každých 14 dní sekat, před srazem se dělá kompletně povrch dráhy a podle času se vylepšuje zázemí apd. Uvedenou trať jsem začal stavět v roce 2011, kdy již od roku 2009 jsem zde pouze jezdil (jen vyjetá dráha okolo navezených pneumatik). Tudíž mě to stálo již hodně času a peněz a rád bych, aby trať mohla fungovat dál pro všechny, kteří jezdí rádi na pohodu.
PRAVIDLA:
1. poplatek za použití tratě není
2. srazy jsou zde minimálně 7 dní před oznámeny, v případě použití tratě jiný termín je nutno se zde domluvit -
kovářovské aktulity (neplatí pro kluky z kovářovska). Kdo se na oznámený sraz předem nenahlásí, nemusí být na trať
puštěn!!!!!!
3. na trati, parkovišti a v ostatním prostoru okolo tratě dodržovat pořádek !!! (u tribuny je plechový sud na odpadky)
4. při srazech vždy začínají nejdříve jezdit elektry a menší měřítka a poté naturály 1/6 (z důvodu, aby menší auta měli
vždy lepší povrch)
5. kdo nejezdí, jde nahazovat auta ostatním !!!!!
6. po každé jízdě (elektry + 1/6) se trať lehce porovná ROVNÁTOREM
7. při jízdách dodržovat stejný směr jako ostatní a do nikoho schvalně nenajíždět!!!!!
8. v případě, že na trati budete jezdit mimo sraz po předchozí domluvě vždy před opuštěním tratě vše po sobě uklidit
(porovnat koberce, hadice, uklidit žebřík na tribunu apd. - osobně to po vašem odjezdu zkontroluji)
9. pokud na trati budete jezdit, beru to jako váš souhlas s výše uvedenými pravidly
Pokud máte připomínky pište je do kovářovských aktualit!!!!!
Uvedená základní pravidla naše parta dodržuje, takže si nemyslím, že by to měl být problém pro ostatní.
Slabý výkon motoru doháním riskatní jízdou. Byl SAVAGE X 4,6 BIG BLOCK, BAJA FG 2WD, HORMANN TK09, je
Elcon cleon MMX XL, AXIAL WRAITH v tuningu a hračky buggy reely blue tanga, vrtulník WL Toys 911 http://jantar60.rajce.idnes.cz/