Re: Trať Kovářov, okr. Písek-jižní čechy
Ok, to mate mardera misto monstera? Jinak davam to dohromady
http://kofic.rajce.idnes.cz http://www.youtube.com/user/k0f1k https://www.instagram.com/vojtechkofron
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 26 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ok, to mate mardera misto monstera? Jinak davam to dohromady
jo jo
Už jsem ten merkur složil Tak to projedu a snad se to zase neposere
Ahoj všem. Videa mardra super. Konečně auto, které jezdí. Jinak jste mě docela nasrali. Teď začíná přemýšlet o prodeji wraitha a hormanna zachovat doma. No uvidím. Jinak ta sobota 13.9. by mohla být. Pokud hormann bude doma na polici tak určitě pojezdím. Viděl bych to okolo 13.00 hodiny. Tímto bych chtěl pozvat i ostatní z okolí, kteří by šli pojezdit (na forum jsem např. narazil na někoho z Příbrami apod). Co kofíček a kada. Pojedete? Ještě to dám vědět kamarádovi s bajou HPI. Ten taky lítá jako debil.
Kdyby měl někdo jiný zájem tak jsem určitě napište. Čím víc aut, tím líp. Bude to aspoň trvat déle, než je rozbijem.
Zatím má rekord kofíček. Cca 2 m jízdy.
No to byl 1m bych řekl ten druhej byla setrvačnost, jinak mám to v plánu přijet
To by šlo , my by jsme tam tak po 1 byly , přece to máme jen kousek
Naposledy upravil: Lukidol (04. 09. 2014 21:29:09)
Dám to vědět všem co znám. Tak uvidíme. Třeba se taky někdo tady na foru chytne.
Tak mě napadá. Co jste udělali s monstrem? Na náhradní díly?
Pro kofíčka. Už ti hormík jezdí (spolehlivě)? Až budeš s Vlkem, dej mu vědět o té sobotě. Mohl by provětrat malé revo a summita.
J jezdí, ale nevím jak dlouho to vydrží No dám mu vědět, ale nevím jak bude mít čas kombajny jedou na plný pecky
Současný stav trati.
Bude potřeba mechanizace. Uvidíme jak to stihnem do soboty. V pátek dám info.
Snad se to stihne už se těším až zas provetram mardra
Tohle by jsi nerozjezdil. Vypadá to huř, než je to na fotkách. Ráno jsem byl v ZD a ty to snad během dneška rozhrnou a zbytek dodělam ručně. Dám pak foto.
Nikdo další se na sobotu nepřidá. Kamarád s HPI bajou nemuže, jede do ciziny. Takže asi jenom kofíček , já a kluci z Tábora. Nevím jak je na tom kada s MCD.
Okolo 13.30 hod se k nám přidá Vlk (přijmení) co má summita. Tak jestli lukidol přiveze i summita tak můžou pojezdit spolu.
Aktuální foto. Zítra doladím ručně.
Dá se říct, že trať bude připravena. Už teď se po ní dá jezdit. Bude to pěkně lítat od zadních kol (nový podklad - písek). Musím udělat ještě maketu mekáče, abych měl kde zastavovat, než mě slabší a pomalejší jezdci dojedou.
Nový podklad zařídil otec Tomáše (kada-MCD)
Naposledy upravil: jantar60 (10. 09. 2014 12:46:39)
Trať připravena. Aktuální foto. Další mám na rajčeti (pro ty co to zajímá).
Odpověď na připomínky lukidola:
1. Na válec zapomeň - to je offroad dráha a né onroad
2. Nový skokánek nebude -není místo, je potřeba i rovinka
3. To nejdůležitější- žádná brigáda v sobotu -ZAPOMEŇ- mám toho už dost a vy jste hosti. Bude se jezdit a bez připomínek
Kdo se tedy zúčastní a čím (jen , abych věděl jaký sud piva koupit a kolik klobás)
Já přijedu asi až kolem 13.30 hod. Něco mi to toho vlezlo.
Tak zatím a těším se
To vím, že se válcujou offroad dráhy, ale pak vypadaj jak onroad dráhy. Marder vypadá dobře, ale co ta hromádka neštěstí za ním. Otázka mimo. V kolik chodíš spát, tedy jestli vůbec? Podle času na fotkách dost pozdě.
Chlapi je to tady nekde prosim
Naposledy upravil: Roman1102 (12. 09. 2014 21:37:55)