Téma: ramena na baju
Zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nebo nemá zkušenosti s kvalitou ramen od GPM racing products mají docela dobrou cenovou nabídku ale jestli to nebudou jako bláta od integy můj názor. Díky za odpovědi
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná nebo nemá zkušenosti s kvalitou ramen od GPM racing products mají docela dobrou cenovou nabídku ale jestli to nebudou jako bláta od integy můj názor. Díky za odpovědi
Zdravim tak z vlastni zkusenosti mam od Integy a nic jim neni jsou stale jako nove i kdyz jezdim zavody ale co vim tak uz nikdy si Alu ramena nekoupim plast snese vic a navic kdyz to hodis do hliniku tak nekde narazis a ty ramena ten naraz nepohlti jako plast ale naopak prenesou to na slabsi misto a rupne ti uplne neco jineho znam z vlastni zkusenosti
ja jsem prave chtel jen spodni predni a zadni spodni ramena z hliniku protoze uz dvakrat se me stalo ze jsem je rozdrtil ty plastovy o sutr na poli tak jsem si rikal ze ty z hliniku by meli vydrzet vic.... nechtel jsem nejak hanit integy ale uz jsem slysel dost nechvalnejch recenzi tak prave bych chtel poradit neco lepsiho nez plast ale takle co rikas tak to vypada ze plast je lepsi:)
kde kupujete plášť na tlumiče
Já sem si ty ochrany na tlumiče dělal z obyčejné duše pro jízdní kola, takže v cykloprodejně Ale u kamaráda sem viděl co to umí udělat s pružinama, pěkně mu pod těma pláštěma zrezly. Tak bacha na to, a pravidelně kontrolovat.
ja jsem prave chtel jen spodni predni a zadni spodni ramena z hliniku protoze uz dvakrat se me stalo ze jsem je rozdrtil ty plastovy o sutr na poli tak jsem si rikal ze ty z hliniku by meli vydrzet vic.... nechtel jsem nejak hanit integy ale uz jsem slysel dost nechvalnejch recenzi tak prave bych chtel poradit neco lepsiho nez plast ale takle co rikas tak to vypada ze plast je lepsi:)
Já osobně bych ti spíš doporučil plastová ramena od RPM, vyzkoušeno a naprostá spokojenost.
na ty uz jsem taky koukal asi to bude teda lepsi volba nez ten hlinik a co nylonove ramena mate s tim zkusenosti? Ted trosku odbocim jake pouzivate serva na brzdu a rizeni
na ty uz jsem taky koukal asi to bude teda lepsi volba nez ten hlinik a co nylonove ramena mate s tim zkusenosti? Ted trosku odbocim jake pouzivate serva na brzdu a rizeni
Ja nechal jen spodni ramena jak vpredu tak v zadu v hliniku a spokojenej a ja mam obaly na tlumice z obchodu pokud jses schopnej dat 900 tak vrele doporucuju naprosta spokojenost
Ahoj ja jezdim s rpm a jsou uplně super ale mam docela strach o pružiny protože na nich mam duši a to dva roky v kuse tak to nevim jak budou vypadat
Ahoj ja jezdim s rpm a jsou uplně super ale mam docela strach o pružiny protože na nich mam duši a to dva roky v kuse tak to nevim jak budou vypadat
to schvalne dej vedet jak to dopadlo
Ok asi se na to zítra kouknu
mno dopadlo to docela dobře jenom to sundávání duše je horší
Já sem to extra neřešil, když sem to chtěl sundat tak sem ju normálně rozříznul a potom dával nové kousky, to byl taky vždycky porod to tam dostat, takže sem už potom neměl nervy a chuť to samé absolvovat aj při sundávání.
taky řešení jinak nab tu duši možná pomůže když ji něčim zevnitř namažeš
můžu také potvrdit ramena RPM, odolná a pohlcují rázy bez poškození, mám je 3 roky na autě a pořád v pořádku, kotrmelců nepočítaně. Hliník doporučuju pouze na rozpěry náprav a vzpěry tlumičů. Tlumiče mám kryté látkovým potahem SHOCKWEARS se suchým zipem, tři roky namontováno, auto čistím wapkou a nikde žádný rez, tlumiče jak nový
Muzete dat typ na levny , ale spolehlyvy obchod tady a venku? Diky.
Muzete dat typ na levny , ale spolehlyvy obchod tady a venku? Diky.
Co toto je to to RPM ? http://www.rcmart.com/82142-front-upper … 5_737_1436 a http://www.rcmart.com/82252-rear-aarms- … 5_737_1436
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.