Téma: Grafitový prášek
Myslíte si, že je lepší mazat převody, ložiska, atd grafitovým práškem (pravým, ne jen rozdrcenou tuhou ), místo značkových olejů?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Myslíte si, že je lepší mazat převody, ložiska, atd grafitovým práškem (pravým, ne jen rozdrcenou tuhou ), místo značkových olejů?
Jaký pravý máš na mysli?
no není to jen drcenej grafit, má to nějáké nulové procento přísměsi. Používá se to na promazání těžkejch strojů, ve spojení s olejem......
Namazal jsem grafitovou vazelinou diferenciály a hlavy poloos. Funguje to dobře akorát je všechno pořád černé.
Hlavy poloos máš doufám zakryté prachovkou pokud je mažeš! Jestli ne tak je lepší je nechat ba naopak suché. Olej nebo vazelína se ve spojení s prachem chová jako brusná pasta!!! Vše se mnohem dřív vydře.
Namazal jsem grafitovou vazelinou diferenciály a hlavy poloos. Funguje to dobře akorát je všechno pořád černé.
Grafitovou vazelínu bych použil tak max. na namázání stavebního kolečka a nebo míchačky.Pokud chceš mermomocí vazelínu s příměsí, tak nějakou kvalitní(uni-moly,texaco)lithiovou s příměsí MoS2- sirníku molybneničitého(molyka).
A pokud chceš pouze "namazat" práškem tak si kup MoS2 v prášku-prodává se pod názvem MolykaG, nebo Molyka FF
Hlavy poloos máš doufám zakryté prachovkou pokud je mažeš! Jestli ne tak je lepší je nechat ba naopak suché. Olej nebo vazelína se ve spojení s prachem chová jako brusná pasta!!! Vše se mnohem dřív vydře.
Jak má prachovka vypadat, nebo se dá koupit?
Grafitovou vazelínu bych použil tak max. na namázání stavebního kolečka a nebo míchačky.Pokud chceš mermomocí vazelínu s příměsí, tak nějakou kvalitní(uni-moly,texaco)lithiovou s příměsí MoS2- sirníku molybneničitého(molyka).
Použil jsem originál Molyku, ty prachovky, co říká Pavel Holub by bylo dobrý řešení.
Použil jsem originál Molyku, ty prachovky, co říká Pavel Holub by bylo dobrý řešení.
Máš na mysli práškovou molyku?(pak ok) pokud máš na mysli Mogul Molyka G vazelínu,tak tu jsem myslel na tu míchačku-větší hajzl vazelínu nenajdeš široko daleko.Brrrrrrrrrrrrr
S touhle od Mogulu zkušenost nemám, ale taky bych se toho bál Používáš třeba i silikonový mazadla?
Ta prachovka je stejná jako jako na velkých autech u poloos akorát je ohodně menší. Nějaké jsem viděl v prodeji většinou na 1/6 a 1/8 offroad.
Dá se vyrobit ze silikonu, musí se udělat formička. Je to ale dost racné.
Ahoj kde jste kdo vyděli prodávat prachovky rád bych si je koupil na SAVAGE díky za radu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.