26

Re: Vzduchovy filtr

lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  se z toho poseru to je fakt narez

27

Jirko, tvoje slová je treba ......

No rogi,radši asi nic tesat nebudem  wink

28

jo presne tak  lol

29

Ty se moc nesměj.Vytesáme tebe jako odstrašující případ.

30

nevim proc

31

Kolegovia skončite off topic lebo to zamknem. :!:

32

Používám molitanovej filtr od FG i když mám ve skříni uhlíkovej filtr myslím že od KM nebo jak to je. A peru ho v teplý jarový vodě a používám na něho OFNA olej.

33

ten orig je lepsi myslis jo ? a jak je to s narazama ? kamos rikal ze ma K-N uz treti ze to pokazde nekde urazi

34

Je sice pravda že už mám druhej molitán, ale ne proto že bych ho urazil, ale pro to že sem ho vyměnil už kvůli zasrání. Jinak to je v pohodě s ním. Dáš potom na něho 2 kapky oloeje a rozmačkáš ho. Ten uhlíkovej se snažím prodat kdyby ho někdo chtěl. Je jetej asi 2hodiny na trávě kde není prach.

35

ja sem nasel vyuziti pro "single" (kazdy to zna... proste ta do paru neni) ponozky pouzivam nasucho prez oriq. FG filtr. Funguje paradne prodysne ale zachyty to nejhorsi. navic se snadno pere.

36

...to punčocháče ženy nebo přítelkyně budou lepší, ne?

37

za kolik prodavas ten uhlikovej filtr???????????