1

Téma: Mám Enigmu a zatáčí mě hodně mírně.

Mám Enigmu a zatáčí mě hodně mírně. Jak mám docílit toho aby mě zatáčela více? Dík za odpovědi

2

Re: Mám Enigmu a zatáčí mě hodně mírně.

Je toho viacej čo ovlyvní zatáčanie. Aké máš servo na riadeni? Dosť výrazne ovlyvňuje zatáčanie aj svornosť diferáku a rýchlosť jazdy.

3

I když auto stojí na místě tak skoro nezatačí. Servo to mám Hitec HS-645MG

4

Zdar tak servo je dost obyč no to je jedno. no a co máš za Rc soupravu.Tam musí jít nastavit Odklon kol pokud zatočíš volantem na jednu stranu na doraz tak to jde vytrimovat nebo jak se tomu říká hledej v návodu k RC soupravě měj se

5

To ti nebude zatáčať žiadne auto. Auto stojace na mieste má problém s natáčaním každe. Treba podložiť tak aby boli kola vo vzduchu, alebo testovať za jazdy.

6

945 má skoro 9 kg tah.To už by celkem mělo zatáčet i na místě.

Se zvednutými koly vyzkoušet natáčeji-li se kola až k dorazu a popřípadě nastavit výchylky na servu.

Pokud ani to nepomůže,zkontrolovat jestli jde volně řízení (odpojit páku řízení od serva a natočit kola z krajního levého rejdu do pravého-musí jít volně bez drhnutí.

Pokud toto vše chodí bez problémů,je chyba,jak píše rogi ,ve svornosti diferenciálu,nebo rychlosti jízdy.

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

7

ivandr: A nevadí, že mluvíš o jiném servu?  lol

8

ivandr: A nevadí, že mluvíš o jiném servu?  lol

Máš pravdu. :oops:
Omlouvám se.9 je obrácená 6. big_smile
I tak si myslím,že platí to co jsem napsal.I skoro 8 kg stačí-pokud není chyba jinde.

Buggy 4WD 1:8 Mugen MBX Eco;  Buggy 4WD 1:10 HB Cyclon D4   
Buggy 2WD 1:10 Ansmann Mad Rat;  Stadium Truck 2WD 1:18 ZT2

9

Mě u nové enigmy šlo se steným servem zatáčení na místě hodně ztuha a vůbec ne do plného rejdu, ale po pár hodinách ježdění se všechno povolilo, pomůže napájení 5-článkem, u 645 je to hodně znát