1

Téma: Otazka zaciatocnika

Dobry Den,
Prvy krat mam R/C nitro car on-road... a chcel by som sa opytat co mi treba na prve pouzitie .. staci len palivo nitro ? a ked tak ake ? a ci to treba aj olej nejaky alebo co viac ?? .. samozrejme baterky mi nemusite vraviet . smile
Je to Redlineracers TC Pro-15 (1:10 nitro powered RC 4wd) ... diky za odpoved .. wink

2

Re: Otazka zaciatocnika

Nemám nitro, takže možná na něco zapomenu. Potřebuješ žhavení svíčky. Pokud nemáš tahový startér, tak startbox. Palivo s přídavkem nitra. Baterky (přijímač, vysílač). Olej na konzervaci po jízdě.
Jistě další doplní.

Rozhodně zkus tlačítko hledej. Je to tu mnohokrát popsáno!

Naposledy upravil: gblack (14. 12. 2011 07:42:51)

Himoto buggy megae rtr,2,4ghz, Himoto Monster Truck EMXT-1 1:10, heli. Traxxas DR-1, Turnigy Accucel 6, Zippy 5000mAh

3

Ahoj, nitro auta jsem měl a potřebuješ startovací sadu ve které nejde: Žhavítko, tankovací flašku klíč na kola a svíčku a nabíječku na žhavítko. Svíčku předpokládám že jsi dostal k autu. Jinak potřebudeš palivo. Nejlacinější je 16% Rapicon ale lepší je 25% ale je dražší ale líp se s ním ladí motor. A jak si napsal baterky do příjmače. Buď 4 tužkový do packu a nebo lepší je koupit 5pack nimh, serva maj pak větší sílu!

Team Durango DESC410 V2 PRO a DJI Phantom F302
Quadcopter, České Silnice, youtube

4

Ahoj. Doplnil bych jenom filtr karburátoru,a olej na jejich mazání.

Traxxas Summit 4WD Ezrun 2700 ot/V -regl Foxy 120 A
AT-10 2 WD
www.milou1.rajce.idnes.cz

5

Máš pravdu na to jsem zapomněl. Chce to mít náhradní filtry a nějakej after run olej na konzervaci motoru. Ale postačí i WD

Team Durango DESC410 V2 PRO a DJI Phantom F302
Quadcopter, České Silnice, youtube