Téma: Ansmann ARE-2
Kluci ma nekdo tohle vozitko doma? Potreboval bych pocet zubu pastorek/spur a jakej to ma modul. Diky
Beta 1400, Multiplex FunCub, Ikarus vznášedlo - Spektrum DX7, FrSky Telemetry
www.mojemodely.cz, www.calcrc.com
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kluci ma nekdo tohle vozitko doma? Potreboval bych pocet zubu pastorek/spur a jakej to ma modul. Diky
Dá se ještě někde tohle auto sehnat,prolezl jsem už kde co ale nikde ho na skladě nemají.Scháním kit ne RTR.
Kamarade zaspal si. Ale jestli te to potesi, tak ja taky. Chtel jsem kit pro kluka, ale uz jenom RTR. A mam info, ze kity uz nebudou. Jeden rika, ze se Ansmann pripravuje na ARE-3, nekdo jiny ze konci s onroadama. Holt, nechame se prekvapit...
No to jsi mě nepotěšíl,měl jsem záměr jich nakoupit více.Hold budu muset nakoupit teď tu novinku s motorem a réglem bez vysílačky.
Naposledy upravil: Jepik (13. 01. 2012 21:29:47)
Posílám vám SZ, tady se možná ještě KIT dá koupit, ale nevím jistě.
Naposledy upravil: Dovi5 (13. 01. 2012 21:35:12)
Bohužel,tady ho nemají a podle vyjádření majitele obchodu ho ani asi mít nebudou.Je to škoda protože za tu cenu to bylo bezkonkurenční auto.
tenhle obchod by měl být přímo dovozce, takže fakt smůla... Tak vem za podobnou cenu LRP S10 TC, v onroad verzi je to slušnej podvozek. Dělaj jak NON-RTR tak i Clubracer (ten je i bez pneu a kastle...)
Naposledy upravil: Dovi5 (13. 01. 2012 21:50:55)
No zrovna tehle podvozek moc nechválej.A myslím když to osadím stříďákem a udělám z toho rellyčko tak to moc dlouho nevydrží.
Určitě není horší než ARE2 a hlavně se nechválí verze truggy a monster, protože tam ty tvrdé plasty silničního podvozku prostě praskají. Na rally jsem ho viděl předelanej, ale idealní auto pro rally to není, ale to není ani ta ARE2. Jinak rally se jezdí se stříďákem maximalně okolo 13,5 závitu, častěji spíš 17 závitu. Takže tímhle auta netrpěj. Horší je to se závěsama kol atd... Ale pokud mu nevěříš, tak tě nechci přesvědčovat
Naposledy upravil: Dovi5 (13. 01. 2012 22:14:30)
Někde jsen četl že ARE-2 předělali na rally a vůbec ho nešetřej,spíš dělali testy co ten podvozek vydří,dvoumetrové skoky nejsou žádnou vyjímkou a podvozek stále funguje bez problémů.
Nějak mi to LRP nesedí,régly v pohodě ale k podvozkům mám nějakou nedůvěru.Od Ansmanna nám buggynu a jsem nadmíru spokojen.
Tak hlavně ne rally nekoukej po Tamiya, to by byl fakt omyl...
Tamiya je jen kytařina na poličku;)
Naposledy upravil: Jepik (13. 01. 2012 22:52:00)
Neco malo jsem nasel a nemecky ebay: http://www.ebay.de/sch/i.html?LH_BIN=1& … &_sc=1. Sice to neni kit, ale cena je prijemnejsi. Obzvlast, kdyz nektery obchody jsou par "metru" od Sokolova...
Jepíku, jestli se už nebude dělat, tak to bude asi i na nic s dílama než se vyprodaj a jestli to bude jak u nás, tak se to rozkřikne a díly se začnou zkupovat a po těch důležitejch se Ti zapráší okamžitě a tudíž bych se na to vykašlal. Víš jaký máme problémy s dílama na O´donella a to se ´´jen´´ rozhádali s výrobcem.
Naposledy upravil: Jelass (14. 01. 2012 09:03:06)
Tak hlavně ne rally nekoukej po Tamiya, to by byl fakt omyl...
Proc by to mel byt omyl? Naopak, az na "rally special" DF-03 (paradoxne) je tamiya na rally bezkonkurencni... Jen to musi byt stredni trida a vys (rady TA, TB, TB EVO, TRF)... staci kouknouts cim se jezdi..
Kdybych se měl řídit jen podle tohodle, ´´stačí kouknout s čím se jezdí´´, tak jsme všichni jak stádo a celá republika jezdí 5 firem. NE, že by byl stav tolik odlišnej. Vždycky je dobrý se kouknout s čím se jezdí, ale neměl by se tím člověk slepě řídit. V Čechách 80% lidí nejvíc řeší, jestli sežene díly za rohem a tím se pak taky řídí. IMHO.
Dobra zprava panove. Vcera jsme mluvili s Ansmannem. ARE-3 je hotovy, ceka se na uvedeni na trh. Ale presny termin uz mi nesdelil...
Dovi5 napsal:Tak hlavně ne rally nekoukej po Tamiya, to by byl fakt omyl...
Proc by to mel byt omyl? Naopak, az na "rally special" DF-03 (paradoxne) je tamiya na rally bezkonkurencni... Jen to musi byt stredni trida a vys (rady TA, TB, TB EVO, TRF)... staci kouknouts cim se jezdi..
Prave ze jsem koukal s cim se jezdi. Resil jsem to pro kamarada, kterej jezdi opravdove rally a chtel k tomu skusit i RC, takze pozadavek byl na neco poradnejsiho. Shodou okolnosti mi doma ceka na opravu jeden “special“ na rally od Tamiya a musim rict ze konstrukcne a materialove jsem snad vetsi shit doma ani nemel, to dokaze prekonat snad uz jen Carson. DF03 ma naprosto prisernej kastlik na baterku, kterej snad i poouziti na rally vylucuje. Pro neznale ta baterka se tam vklada dirou v podvozku.... Proste Tamiya neeee!!!
Však říkám, kromě "rally speciálu" DF-03 a samozřejmě lowest-end TT-01 jsou dobře použitelný všechny Tamiye...
Tamiye dělá snad jediný sériový použitelný 2WD.. Plasťáky vyšší třídy dokážou hezky zatápět xrayům, pořád se dá zahlídnout starý TB-02 na prvních pozicích, o TA-01/02 nemluvím, primitivní, ale spolehlivý podvozky, se kterýma se díky modulovosti dá dost hezky hrát, a na nejvyšší TRF nemá xray ani na asfaltu
Já jsem jezdil TB-03, než jsem přešel na jiný podvozek kvůli 2WD, a vydrželo to docela slušný mordy a hlavně nebylo třeba nic krytovat... a ve svý době stalo stejně, jako "Rally speciál", který překonává v mnoha parametrech...
Ono pokud člověk pořádně viděl jen ty šunty co vyrábí pro začátečníky, udělá si obrázek Tamiya=hračka, ale už o třídu výš jsou Tamiye vydařený, konkurenceschopný auta
Naposledy upravil: Tamiyak (24. 01. 2012 10:35:37)
Panove prosim o navrat k tematu, tohle je vlakno o Ansmann ARE-2. Dekuji.
Nevíte někdo jak to vypadá s Ansmannem,slyšel jsem že výrobu modelů převzala jiná firma.
Ansmann vyrabi modely dal. Ale prestal s onroadama a zameril se (udajne) jenom na buggy. Vsichni jsme tajne doufali v novy podvozek ARE-3, ale bohuzel...
škoda, takže v kategorii levný onroad už jen lrp... RIP ARE
Sice je levný ale ta kvalita asi nic moc.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.