1

Téma: soustředění

Nenapadlo vás někoho udělat soustředění pro mladší a méně zkušenější auto modeláře. Mě by zajímalo, jak by to tam vypadalo, protože patřím mezi ně.

2

Re: soustředění

Už o tom nějakou dobu přemýšlím, jelikož každoročně pořádáme tábor pro mladé letecké modeláře , tak jsem si říkal udělat i něco pro autíčkáře. Zázemí na to ve Svitavách je, máme jak on road , tak off road dráhu s kompletním zázemím.

3

tyyy jooo to bych taky jel......

4

Neuvažujete o věkových kategoriích??
Také bych se mohl nabídnout jako vedoucí.Vzhledem ke svému věku a nějakým těm zkušenostem??
Je mi více nežli se dožil kristus,ale méně nežli je staré hnědé uhlí a více jak 5.let vedu mod.letecký kroužek.Jinak já jsem z Ústí nad Labem.
Naši kluci jezdí zase na letecké tábory do Roudnice nad Labem.

5

Já bych jsi chtěl taky zahtát na malího a nic nevědoucího auto-modeláře... tongue

6

ač nepatřím mezi ty nejmenší, tak bych taky přijel.... a jelikož nepatřím ani ty starší (zkušenější) tak jen posbírat nějáké zkušenosti, než je rozdávat smile

7

Už o tom nějakou dobu přemýšlím, jelikož každoročně pořádáme tábor pro mladé letecké modeláře , tak jsem si říkal udělat i něco pro autíčkáře. Zázemí na to ve Svitavách je, máme jak on road , tak off road dráhu s kompletním zázemím.

Najdi nejaky vhodny prazdninovy termin, prijedu rad - a asi ne sam  big_smile

8

já to navrhl, abych se taky zůčastnil, bylo by to určitě něco nového a zajímavého

9

mno je me 18 tak bych docela jel taky...

10

Jestli se dožiju jara (denně chřadnu žalem z té zimy) tak bych přijel taky...

11

mno je me 18 tak bych docela jel taky...

Jo tak to mě je skoro 2krát tolik ale jel bych taky.
Plně souhlasim že to je supr nápad pro nás neskušený prima skušenost a pro ty skušenější přece radost stoho že můžou poradit nám neskušeným. lol
Podle mě na věku nezáleží a účast by byla určitě hojná

12

jo na veku nezalezi....
me je zase mene nez 18 big_smile
ale ucast by byla mozna az obrovska  :!:

13

ale muselo by se to rozdělit na spalováky a elektra, protože to je celkem rapidní rozdíl

14

ale muselo by se to rozdělit na spalováky a elektra, protože to je celkem rapidní rozdíl

Toho spolecneho je tam vic nez dost - mimo pohonne jednotky. Toho bych se nebal.

15

mno já mám 2 kyosha jedno je elektra s 15 zavýtovím motorem je urcena pro nejvyzší kategorii Kyosho cup-u a pak mám spalováka V-one S v plným tuningu kterej je určenej pro vyžší třídu spalováků  Kyosho cup-u u elektry se toho asi moc nenaučím a u spalováku to docela znám ale i když su vcelku mladej tak bych mohl své zkušenosti a poznatky předat dál pokud by byl zájem  smile  smile

16

No tak se pomalu začnem bavit o tom,kdo a kam bychom mohly jet né??
Nejprve bych to viděl tak na weekend,to kvůli poznání a domluvě kde a kdy.
Tak kdo si to vezme na starosti??Viděl bych to tak někde uprostřed republiky.Jelikož tento weekend již nějakou akci mám a jedu kvůli tomu z Ústí nad Labem až do Velkého Dářka,které je u Žďáru n/Sázavou,budu se tomuto tématu věnovat až po weekendu.
Jsem totiž jeden z lidí,který se podílý na celorepublikových srazech jednoho auto fan klubu.(Mimo jiné)
Jsem velice aktivní.

17

Zdravím všechny, ona ta naše republika zas není tak velká, takže se dá dojet všude. Zřejmě ne všichni mladší kluci mají možnost přijet autem. Možná je důležitější dostupnost i vlakem nebo autobusem. Jen pro boha nejezděte pendolinem.  big_smile

18

Ja bych rekl ze idealni jsou Svitavy. Je tam trat jak off-road, tak i on-road. Da se tam prespat popripade se daji i postavit stany.

19

Já si myslím,že nebude problém,kde se poprvé sjet,spíše to technicky zabezpečit,vypočítat náklady,nějakou tu stravu a hygienu.

20

Va Svitavach je bufet i zachody.

21

Va Svitavach je bufet i zachody.

Já podporuju svitavy, spojení vlakem mám sice na prd, ale autobusem to je s  2ma přestupama.......
ale myslim, že na Prahu má spojení každej......
ale vcelku mi to je jedno, mám to objoje 100km smile

22

No jo ale my od Ostravy to mame do Prahy skoro pres celou republiku.

23

no do Prahy to mě ani nehne svitavy sou ideální ... big_smile

24

Ve Svitavach je i klubovna kde se da prespat.

25

no tak to je supr protoze na 1 den to asi nema moc cenu chce to udelat aspo na vikend,......